Strong Grip: slim toplood van Strategy


24 augustus 2017 | Redactie

Nog steeds zijn ze onontbeerlijk bij het vissen op wateren met veel scheepvaart en hoge kades, maar ook gewoon om je hoofdlijn gladjes langs de bodem te laten lopen: backleads! De Strategy lood afdeling levert de mooiste toploodjes in diverse gewichten en met een praktisch verbindingsoog.


In drie gewichten en praktisch vormgegeven...

 

Strategy

Het goed gecamoufleerde maar vooral ook zorgvuldig vormgegeven Strategy ‘Strong Grip’ toploodje kan snel en eenvoudig in de hoofdlijn gehaakt worden. Het bovenste gedeelte van het toplood is gemaakt van een uiterst glad materiaal en bezit een ideale vorm om ervoor te zorgen dat het geheel zo soepel mogelijk over de hoofdlijn glijdt en tegelijkertijd niet zomaar van die hoofdlijn afvalt.

 

Veilig voor de karper...

 

Sleeve

De sleeve van het toplood - die de beide onderdelen met elkaar verbindt - is zeer taai en zo ontworpen dat de twee onderdelen alleen bij een flinke druk van elkaar gescheiden worden. Doordat de visser zelf kan bepalen hoever hij het rubber op het bovenste gedeelte van het toplood schuift, kan hij zelf bepalen bij welke druk het lood gedeelte los kan komen.

 

Opnieuw een doordacht product van Strategy dat goed is voor zowel vis als visser. Het toplood is verkrijgbaar in de gewichten 14, 28 en 56 gram.

 

Klik hier voor meer informatie over Strategy producten.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.