Van Cruzade tot Commander: nieuwste Prologic (bed)chairs bij Fish Inn


28 augustus 2017 | Redactie

Prologic heeft dit jaar de complete range met stoelen en bedden op de schop gegooid. Het resultaat hiervan is een prachtige nieuwe range die begint met de betaalbare Cruzade serie en eindigt met de extreem luxe Commander range. Hieronder enkele highlights uit de etalage van Fish Inn. 

 

 

De Daddy Long Chair: geen compromissen...

 

Prologic Daddy Long Chair

Direct maar even het paradepaardje in de stoelen range van Prologic, de Prologic Daddy Long Chair. Deze chair is voorzien van een hoge rugleuning en lange poten. De stoel vormt de perfecte keuze voor alle vissers die op zoek zijn naar comfort zonder compromissen. Hij is zeker ook geschikt voor de zwaardere karpervisser en kan een gewicht dragen van maximaal 140 kg. 

 

 

De Commander Classic Bedchair: alleen voor een fluiter kom ik eruit...

 

Commander Classic

De Commander Classic is het meest compacte bed van het Commander-assortiment. Toch moet deze stretcher zeker niet onderschat worden, hij kan zelfs een gewicht van 140 kg aan. Zoals voor alle bedden en stoelen van de Commander serie is er een nieuwe waterdichte en ademende stof gebruik die tevens erg gemakkelijk te reinigen is. 

 

 

Relax!

Bij de Prologic Commander Relax Chair zijn de juiste keuzes gemaakt tussen comfort en transportgrootte. De Commander Relax Chair heeft armleuning en de rugleuning is voorzien van een zacht neopreenkussen. De zitting beschikt over een ademende gaaszitting. Deze Prologic stoel is perfect voor de allround karpervisser. 

 

De Commander Relax Chair: met een zacht neopreen kussen...

 

Meer zien van de Prologic producten? Kijk dan snel hier.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.