Curvex net: stand out from the crowd


29 augustus 2017 | Redactie

In het verlengde van de zeer goed ontvangen Curvex karperhengels van Avid Carp heeft het merk op basis van dezelfde carbon blanks twee karpernetten uitgebracht onder de naam Curvex. De twee netten – in 42 en 50 inch – hebben extra lange stelen en zijn versterkt met high grade aluminium blokken en visvriendelijk netmateriaal.

 

Keuze uit twee maten Curvex netten...

 

Avid Carp

Die extra lengte van de tweedelige 240 cm lange steel kan prima toegepast worden bij extreme omstandigheden zoals hoge kades, kanalen of bij het vissen met lange zig-rigs. Daarmee onderscheidt het net zich van de traditionele 180 cm stelen.

 

Jazeker; die haak hoort er ook bij en kan nog best van pas komen...

Curvex

De Curvex netten hebben een CAD ontworpen gun metal aluminium spreader block met een isotoop houdertje en een zwarte finish en een superzacht maar sterk mesh net. Een prachtig net van Avid Carp met uitstraling, die nog eens extra glans krijgt door de mogelijkheid een haak aan de onderzijde te schroeven, waarmee je op het water eventuele vastgezwommen vissen kunt losmaken. Deze ‘de-snagging hook’ kun je ook gebruiken om overtollig wier van je stek te trekken.

 

In 42 en 50 inch

Met hetzelfde carbon als de Avid Carp Curvex hengels en de keuze tussen een 42 en 50 inch grootte, heb je van dit net jarenlang plezier met nét dat beetje extra in huis.

 

Klik hieronder om een filmpje van het net te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Michel kempers

Sinds kort ben ik in bezit van dit schepnet. De vorm van het spreidstuk in combinatie met een hoge spanning van het net zorgt ervoor dat het net bijzonder lastig in elkaar zetten /uit elkaar halen is. Met de tijd hoop ik dat de spanning iets minder zal worden maar echt fijn in gebruik vind ik het tot nu toe niet.