Baitcloud: het nieuwe voeren


05 september 2017 | Redactie

‘BaitCloud-lokaas stimuleert de visactiviteit op je visstek en vergroot je vangkansen,’ zo laat importeur Tippen Valley weten. Tippen Valley introduceert het beproefde Baitcloud concept in Nederland. Het lokaas bestaat uit biologisch afbreekbare ingrediënten die meerdere zintuigen stimuleren. Het verspreidt onder water aantrekkelijke geluiden, bruisende bubbels en bioglitters, en laat tevens verleidelijke geuren van visolie, aminozuren en lokstoffen los. Opvallend is dat de zeven varianten ook lokaas voor roofvis kent. Maar ook voor karper…

In zeven varianten…
 

Baitcloud

Je gooit BaitCloud in je viswater, zonder lijn of andere hulpmiddelen. Zodra het lokaas het water raakt en zinkt, komen zichtbare, hoorbare en geurende lokstoffen vrij die volgens de bijsluiter meer vissen aantrekken. Nadat het lokaas opgelost is, werkt de aantrekkingskracht lang door; het lokaas geeft de visstek gedurende een uur een boost volgens Baitcloud. De snelheid waarmee het lokaas oplost, hangt samen met de watertemperatuur en de sterkte van de stroming. BaitCloud lost in koud water langzamer op dan in warm water.

 

Baitcloud: het nieuwe voeren

Ingooien en bruisen maar…

 

Zeven varianten

BaitCloud-lokaas is er in zeven varianten, op maat ontworpen voor het lokken van specifieke vissoorten zoals snoek, baars, karper, meerval, zeebaars en snoekbaars. Ook zijn er enkele universele varianten. Het lokaas bestaat uit 100% voedselveilige, milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare ingrediënten die aan alle wettelijke en ‘wedstrijdregels’ voldoen. De kwaliteit van het lokaas blijft een jaar behouden.

 

Wat kun je hiermee als karpervisser? In de USA zijn er veel discussies over de Baitcloud bollen. In onze wateren kun je de bollen of brokjes ervan zeker toevoegen aan je particles, grondvoer of PVA zakje met pellets of ander lekkers. Het is nu eenmaal een feit dat geuren vis aantrekken en het bruiseffect zal zeker de nieuwsgierigheid van de vis opwekken. Vanaf dat moment moet je de vis op de stek zien te houden en dan is het aan de karpervisser om dat voor elkaar te krijgen. De Baitcloud is dus zeker het proberen waard.

 

Baitcloud: het nieuwe voeren

Alle vissoorten zijn nieuwsgierig…
 

Tippen Valley

Baitcloud is een van de producten die Tippen Valley distribueert, naast onder meer de Deeper fishfinder, de Kvalvik lokcremes, de elektronische Fish Call en de opvallende ronde UltraSkiff boot.

Informatie: 070 - 363 09 09 / info@tippenvalley.nl
 

Klik hieronder om een promo te zien van de Baitcloud bollen.

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.