Zin in herfst en winter…


11 september 2017 | Redactie

Dit weekend hebben veel karpervissers de herfst- en winterspullen weer tevoorschijn gehaald. De temperaturen zetten een dalende trend in, maar vooral de wind en de regen wijzen onverbiddelijk weer richting najaar. Gelukkig is de periode van de mooie vangsten niet voorbij, integendeel. Dus check snel even je winterskin, brollie of bivvy en je slaapzak en bedchair. B-Carp denkt met je mee…

 

Zonder hinderlijke draaiknoppen...

 

B-Carp

Ieder jaar verbazen we ons weer over de fraaie nieuwe producten van het merk B-Carp. Zo langzamerhand staat er in de showroom van de groothandel in België een arsenaal waar je u tegen zegt en met name de keuze aan hengels, bedchairs, bivvies, slaapzakken, stoelen en luggage is breed, betaalbaar en van prima kwaliteit.

 

 

Keuze genoeg bij B-Carp...

 

Premium Fleece

B-Carp is dus zeker geen B-merk. Kijk maar eens naar de kwaliteit van deze bedchair, die misschien wel tot de top hoort in dit segment. De Premium Fleece van B-Carp is een comfortabele stretcher met een matras van duurzaam materiaal. De bedchair is volledig plat in te stellen en is uitgerust met een neopreen hoofdkussen en is instelbaar zónder hinderlijke draaiknoppen. De zes verstelbare poten hebben grote moddervoeten aan de onderkant voor een stevige grip op de ondergrond.

 

 

Een heerlijk fleece-matras met neopreen kussen...

 

Bedchair

En waarom de naam B-Carp Premium Fleece is? Kijk maar eens goed naar het matras. Wanneer je die zachte fleece-matras bekijkt, krijg je gewoon zin in de herfst en de winter… De afmetingen bedragen 202 x 78 x 30 cm. De prijs is gelijk aan de kwaliteit, maar nog altijd flink onder de winkelprijs van sommige bedchairs van ‘A-merken’.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.