Het regent herfstige aanbiedingen bij Fish Inn


17 september 2017 | Redactie

De R zit weer in de maand, en sportvissers weten wat dat betekent. De beste tijd is aangebroken en de karpers en andere vissen gaan zich volvreten voor de komende winterperiode. Om het voor de karpervissers wat aantrekkelijker te maken heeft Fish Inn enkele super herfstaanbiedingen klaarstaan, met voor elk wat wils.

 

Altijd is er wel wat korting te scoren in Venlo...

 

Fish Inn

De aanbiedingen van de hengelsportzaak in Venlo omvatten gewilde materialen als een prima Prologic Bat beetmelder; een heerlijke Strategy stretcher met opblaasbare matras; een Spro Salerno big pit molen en Fish Inn budget boilies voor de grootverbruikers onder de voerders.

 

De Prologic Bat 3+1 beetmelderset ...

Een Strategy met opblaasbaar kussen...

 

Strategy

De Prologic Bat 3+1 beetmelderset is momenteel (inclusief batterijen) afgeprijsd van € 169.00 naar € 89.95.

De Strategy Low Profile stretcher is gekelderd van € 299.95 naar € 149.95. Dit is de populaire uitvoering met het opblaasbare matras!

 

Heb je nog behoefte aan een sterke molen voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld voor het spodden, dan is de Salerno 7500 van Spro een prima optie. Deze big pit molen kun je inzetten waar je wilt en op welke hengel je wilt. De bigpitter is afgeprijsd van €155.95 naar € 82.95.

 

De Salerno 7500 van Spro...

 

Boilies

Tenslotte aandacht voor een aanbieding boilies. Het eigenmerk Fish boilie is bij veel karpervissers al gekend. Deze wordt veel ingezet voor voercampagnes. Deze budget boilies van Fish Inn kun je nu aanschaffen voor een vaste lage prijs van € 29.95 voor liefst 10 kilo boilies.

 

De Fish Inn boilies kun je prima voor het voeren en vissen gebruiken in voordelige zakken van 10 kg...

 

Webshop

Vier leuke diverse aanbiedingen met voor elk wat wils. Bestel je deze spullen via de webshop dan heb je ze vaak al binnen 24 uur in huis en boven de € 100,- betaal je geen verzendkosten. Afhalen in Venlo is natuurlijk ook mogelijk, de koffie staat klaar!

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.