Magazine Dé Karperwereld 116 nu in verzending


23 september 2017 | Redactie

Hét magazine voor de karpervissers is uit en met deze eerste uitgave voor het aanstaande najaar slaat Dé Karperwereld weer de spijker op z’n kop! Het blad is namelijk weer gevuld met een aantal artikelen dat zeer de moeite waard is. Met ‘Crème de la Crème’ sluit Christian Hummelink zijn populaire serie over het kanaalvissen af. En dat doet hij in stijl, want de vis waar hij al zo vaak over droomde belandt eindelijk in Hummelinks landingsnet…

 

Magazine De Karperwereld 116 nu in verzending 02

 

Dat penvissen een vak apart is blijkt uit het artikel van struinkoning Walter Put. Wie bereid is zich eens wat meer te verdiepen in deze oudste discipline binnen het karpervissen bezorgt zich op termijn de nodige extra vangsten. Walter geeft met dit artikel alvast een goede voorzet.

 

Magazine De Karperwereld 116 nu in verzending

 

Joachim Stelma heeft iets met Frankrijk, welbeschouwd is het zijn tweede thuisland. Sterker nog, hij en zijn verloofde zijn er op zoek naar een gave trouwlocatie. Tussendoor vist Joachim enkele onbekende stukken rivier af en we kennen hem inmiddels; dat gaat gepaard met enkele zeer tot de verbeeldingsprekende vangsten!

 

Magazine De Karperwereld 116 nu in verzending 04

 

De positieve reacties op de door Luc De Baets ingezette rubriek ‘Dunne lijntjes en losse eindjes…’ zijn niet van de lucht. Daarom kunnen liefhebbers hun hart weer ophalen met het tweede deel van deze karperveteraan. Vlijmscherp snijdt De Baets weer enkele onderwerpen aan die iedere serieuze visser tot nadenken zal zetten.

 

Magazine De Karperwereld 116 nu in verzending 05

 

Long time, no see… Dat geldt voor Kevin Diederen, hij stond in het verleden al eens garant voor enkele graag gelezen artikelen, die met name het jonge publiek een inspiratieboost bezorgden. Ditmaal neemt Kev de lezer mee op close-in-visserij waarbij de spannende momenten elkaar opstapelen! Koen Verweij bereidt zich voor op het komende najaar en geniet nu al van de komende herfst. Hij weet immers verdraaid goed dat het nu de tijd is om te oogsten en wel in de vorm van het vangen van enkele karpers om van te likkebaarden. Moet je lezen!

 

Magazine De Karperwereld 116 nu in verzending 06

 

Met ‘Het Vangstdrangvirus’ start Carpfreak Mark van der Zouw een mooi tweeluik. Daarin vertelt hij over zijn succesvolle aanpak van een heel seizoen lang. Een artikel doorspekt met inspirerende vangstverhalen en de nodige nuttige tips tussen de regels door. ‘IJzersterk’ is de avontuurlijke bijdrage van Ewout Smeerdijk. Deze visser met gevoel voor nostalgie krijgt steeds meer grip op de zaken op het waterstelsel waar hij nu al jarenlang zijn zinnen op heeft gezet.

 

Magazine De Karperwereld 116 nu in verzending07

 

Struikrover Willem is ook een tijdje weggeweest, hij was op gezinsvakantie nog wel. Maar zelfs dan heeft Willem zijn visgerei bij, op de heenreis wordt er al een aanvalsplan in zijn hoofd bekokstoofd. Dus ook dit KW Magazine mág je alweer niet missen. Hét is de tijd om een abonnement af te sluiten, want je geniet nu van maar liefst 30% korting. Doen…: klik hier!

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.