Kortingsactie karperwebshop HS Utrecht, Vught, Tiel en Geleen


26 september 2017 | Redactie

Ben je aan het sparen voor een mooie aankoop, dan zit je vast te zoeken en surfen naar een mooie aanbieding van je kostbare molen, bivvy of beetmelders. In die gevallen is de speciale actie van 5% korting op alles van harte welkom. De Karperwereld actie geldt op de gezamenlijke webshop van Hengelsport Utrecht, Hengelsport Vught, Hengelsport Tiel en Hengelsport Geleen tot en met 30 september 2017.

Een fraaie Vortex Light met korting…

 

Bijna honderd merken

Op deze gezamenlijke webshop vind je het grootste karper-assortiment uit de Benelux en wanneer daar eens naar kijkt, kom je toch al in de buurt van bijna honderd merken. De producten gaan van kleinmaterialen tot aan de grootste producten zoals bivvy’s. Je vindt er de gangbare merken, maar zeker ook de minder gangbare en de duurdere hebbedingen die nu met de korting wellicht net binnen je bereik komen.

 

Kortingsactie karperwebshop HS Utrecht, Vught, Tiel en Geleen 02
Dit Solar schepnet is bijna te mooi om te gebruiken…

 

Korting

Die 5% korting kun je aftikken met de code ‘Karperwereld’, wanneer daar naar gevraagd wordt. Na wat rondsurfen zien wij al heel wat moois voor op ons verlanglijstje. Wat te denken van dat Solar Solar p1 BOW-LOC schepnet, die Steve Neville beetmelders of zo’n prachtige Vortex Light rubberboot.

 

Actie

Let op: de actie duurt nog deze week tot en met zaterdag 30 september 2017. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden, ook in België. Vandaag besteld, morgen in huis…

 

Kortingsactie karperwebshop HS Utrecht, Vught, Tiel en Geleen 03
Ken je ze? De eigenzinnige Steve Neville beetmelders. Goed spul en niet te duur…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.