Big pit gekte in Albergen


27 september 2017 | Redactie

Al een paar jaar is het eens in de maand zeer onrustig aan de vredige Hoofdstraat in het rustieke Twentse Albergen. De plaatselijke hengelsportzaak Voorhuis Hengelsport is met zijn maandelijkse acties de oorzaak van deze ophef, die hengelsportliefhebbers uit het hele land met deze inmiddels bijna toeristische attractie laat kennismaken met de winkel van de broers Rob en Jurgen. De actie van deze maand zal de gekte zeker niet de kop indrukken, want het betreft zeer scherpe kortingen op big pit molens en andere hardware.

 

Pak je voordeel…

 

Voorhuis Hengelsport

Bij de kortingen op de big pit molens gaat het om zeven populaire Shimano molens zoals enkele specifieke uitvoeringen van de Speedcast, Ultegra, Aero Technium en de Baitrunner Ci4+ XTR-A. De big pit gekte bij Voorhuis wordt nog eens feestelijk aangewakkerd door de najaarsopruiming van stoelen, stretchers, rodpods, kleding etcetera (uitgezonderd end tackle), waarbij kortingen tot wel 50% gegeven worden.

 

Ook een hele mooie Baitrunner Ci4+ XTR-A voor weinig…

 

Feederhengel

Dus ben je karpervisser of witvisser die op zoek is naar een flinke sterke molen voor de lange afstand of voor op de feederhengel – of je leest dit als zeevisser en je ziet de Shimano Surf Speedcast ertussen staan, zorg dan dat je snel reageert. Wie de kilometers op de snelwegen A1 en A35 schuwt, hoeft niet te treuren, want de digitale snelweg naar de webshop van Voorhuis is wellicht ook voorbereid op deze actie. Waag er voor de zekerheid eens een belletje aan op 0546-441213.

 

Kijk voor de adresgegevens op de website van Voorhuis Hengelsport en pak je voordeel.

 

 

De koffie staat klaar bij Rob en Jurgen…

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.