Kanjers trekken aan de zonnige Ebro


28 september 2017 | Redactie

Langs de Ebro tussen Barcelona en Zaragoza ligt Chiprana, een dorp niet ver van Mequinenza en Caspe. Vanuit deze uitvalsbasis verzorgt BB-Fishholiday Ebro visvakanties in het zonnige Spanje. De gasten vangen er meerval, karper of snoekbaars in uitstekende omstandigheden en eten en overnachten in een comfortabel huis met alle natjes en droogjes.

 

Spaanse meerval, karper of snoekbaars...

 

BB-Fishholiday Ebro

Onder begeleiding van een visgids wordt vanaf de kant gevist met prima materialen en het juiste aas. Met de boot worden de lijnen, het voer en het aas uitgevaren. Visvergunningen en alles is geregeld. De gasten hoeven alleen zelf voor de (vlieg)reis te zorgen en dankzij de all-in aanbiedingen van BB-Fishholiday Ebro kun je ongestoord genieten van de vakantie, waarbij je tijdens het vissen alleen het aas (pellets), voer en je eigen drinken betaalt. Voor de rest wordt gezorgd.

 

 

Had er nog iemand een grote mond...

 

Informatie

Wil je meer informatie of heb je nog aanvullende vragen, kijk dan op www.bb-fishholidayebro.nl of stuur een e-mail aan op info@bb-fishholidayebro.nl . Telefoneren kan ook, in Nederland is dat mogelijk op nummer  0686 043 652. Voor een samenvatting van de 2016 avonturen en vangsten klik je hier. 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.