Alles-in-een Strategy tas


02 oktober 2017 | Redactie

De Bank Station XL van Strategy is een onderschat stuk luggage waar Strategy een uitstekende tas mee heeft ontwikkeld voor de karpervisser die voor korte sessies met een of twee hengels de karper zoekt, maar ook voor andere sportvissers is hij zeer geschikt . Het deksel van de tas kun je openklappen en fungeert als bivvy-tafel. Bij de tas zitten drie kleine tackleboxjes en één rigbox inbegrepen.

 

 

Een zeer praktische tas...

 

Bewaarzak

Een warm aanbevolen karpertas dus – gezien bij Fauna Hengelsport - die ideaal is om te gebruiken tijdens sessies waarbij je mobiel wilt zijn, maar tevens voorzien wilt zijn van alle praktische gemakken. Het  grote binnenvak biedt maximale opbergruimte. Een apart uitneembaar compartiment voor je tackle box en PVA-koker zorgt ervoor dat je zelfs in het donker je spullen gemakkelijk kunt vinden. Naast het grote voorvak heeft de tas nog een speciaal gevoerd zijvak voor je natte, vieze bewaarzak.

 

Met uitklapbaar tafeltje en de boxjes inbegrepen...

 

Tafeltje

In uitgeklapte toestand heb je naast de tas een prachtig tafeltje staan waarop je je koffie of de spulletjes kunt zetten die je telkens rechtstreeks nodig hebt. De harde bodem biedt daarnaast bescherming voor je kostbare materialen en het voorkomt het binnendringen van vocht en vuil. De tas wordt geleverd met een raincover en is uitgevoerd met stevige hengsels en een verstelbare, gevoerde schouderband.

 

De afmetingen bedragen 42 x 46 x 29 cm. Kijk op www.strategycarp.eu  voor meer luggage.

 

Met raincover...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.