Een B-Carp stoel om van te houden


04 oktober 2017 | Redactie

Wat voor eisen stel jij aan een karperstoel? De meeste karpervissers willen een degelijke stoel waar je geen rugpijn van krijgt, die niet doorzakt, die instelbaar is en armleuningen heeft. Wanneer deze stoel ook nog eens niet te zwaar is en je hem compact kunt transporteren, dan kon je wel eens uitkomen bij de stoel op de foto.

 

Een stoel die aan veel eisen voldoet...

 

B-Carp

Deze B-Carp stoel met Arm Rest Support (leuning) is namelijk zo’n stoel. Misschien niet eentje die de allerlichtste is, maar zwaar is hij zeker ook niet. Het mooie aan deze stoel is dat hij een speciale ruggensteun heeft voor extra comfort en een neopreen hoofdkussen. De rugleuning is bovendien regelbaar in acht verschillende posities.

 

 

De rugleuning is in acht standen verstelbaar...

 

Hertog Hengelsport

De verstelbare poten hebben grote moddervoeten onderaan de poten om ook op zachte ondergrond (zand, modder) stevig te kunnen staan en niet weg te zakken. De prijs is bovendien redelijk voor de kwaliteit die geboden wordt en dat is de sterkte van B-Carp. De compact in te klappen B-Carp Chair Arm Rest Support meet 53 x 53,5 x 35 / 98 cm.

 

Verkrijgbaar onder meer bij Hertog Hengelsport met vestigingen in Nijmegen, Veenendaal en Tilburg (Glaudemans).

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.