Veel karpernieuws op Carpsquare Jaarbeurs Utrecht


09 oktober 2017 | Redactie

Ben je vorig jaar op Carpsquare geweest? Deze beurs binnen de Hengelsport- en Botenbeurs zal van 1 tot en met 3 december 2017 veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een deel van de Jaarbeurshallen zal wederom worden ingericht met allerlei karpergerelateerde stands, van groothandels en voerleveranciers tot reisorganisaties en bootspecialisten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Zorg dat je erbij bent en dat je je kaarten al besteld hebt!

 

Een ruime karpertas van C-Carp met een lampje voor het nachtvissen...

 

Tipjes van de sluier

Veel bezoekers van de beurs in Utrecht komen voor het karpervissen en dat komt goed uit; dit jaar zullen er veel nieuwe karpervisproducten op de beurs te zien zijn, met name in het gedeelte dat tot Carpsquare is omgedoopt. Voor het statische karpervissen, zittend achter een rodpod, wachtend tot de elektronische beetverklikker afgaat, maar ook voor de karpervisser die met de pen of met oppervlakteaas langs de oever loopt. Hieronder een aantal tipjes van de sluier qua nieuwe karpervisproducten.

 

 

B-Carp

De B-Carp Multi Bag-Led Lamp uit het assortiment van Arca is een ruime opbergtas voor allerhande accessoires. Binnenin is een ledlamp voorzien, ideaal om tijdens het nachtvissen alle accessoires te verlichten. De bovenzijde van de tas kan tevens gebruikt worden als tafel. Website: www.arca-bifa.com.

 

 

Handig nachtlampje van B-Carp op je karpertas...

 

Hengelsport Leiden

De mannen van Hengelsport Leiden staan voor het eerst op de beurs. Het is een winkel die gespecialiseerd is in met name de karpervisserij, maar ook in roofvis met dood aas en in witvis. RidgeMonkey staat met hun hele assortiment samen met Hengelsport Leiden op de stand. Bijvoorbeeld met de bekende toasters en de hoofdlamp met groen ledlicht. Uiteraard zal ook de nieuwe Quad Connect Stove live te aanschouwen zijn. Service en persoonlijke aandacht staan bij HS Leiden hoog in het vaandel.
Websites: www.hengelsportleiden.nl en www.ridgemonkey.co.uk.

 

 

 

Praktische materialen bij Hengelsport Leiden...

 

Opjeautoslapen.nl

Opjeautoslapen.nl brengt je precies wat het zegt: slapen op het dak van je auto, in een comfortabele, super slimme daktent. Opjeautoslapen.nl brengt voor mensen die snel, gemakkelijk en comfortabel mooie plekjes willen verkennen met elke willekeurige personenauto, twee typen daktenten, de ‘Miles’ en de ‘Hopper’.
Website: www.opjeautoslapen.nl

 

 

Op je eigen auto slapen, dat doe je met een speciale shelter...

 

Strategy

De QC Heavy Sinker is een eenvoudige, op de onderlijn te schuiven, verzwaring die er voor zorgt dat de onderlijn strak op de bodem blijft liggen en perfect de bodemcontouren volgt. Daarnaast kan de QC Heavy Sinker ook als contragewicht fungeren.

Website: www.strategycarp.eu.

 

 

De QC Heavy Sinker van Strategy is een eenvoudige, op de onderlijn te schuiven, verzwaring...

 

Leonard Sports

Uiteraard neemt Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de beurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet, komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeelde handgreep van natuurkurk. De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank, gemaakt van high-performance carbon uit Japan. Sober afgebouwd met Fuji Long Cast K geleideogen en een Fuji DPS reelhouder. Website: www.leonardsports.nl.

 

Een Sportex Paragon voor de echte liefhebbers...

 

 

Altijd droog met Tactic Carp...

 

Tactic Carp

Het Tactic Carp Regenpak is hét regenpak op het gebied van outdoor kleding. Door het gebruik van waterdichte YKK-ritsen en afgesealde naden garandeert Tactic Carp een 100% waterdichtheid. Het TC-Regenpak is gemaakt van waterdicht ripstopmateriaal, waardoor dit pak duurzamer is dan een normaal regenpak. Website: www.tacticcarp.com.

 

De nieuwe RX+ beetmelders en receivers van Fox zullen veel aandacht krijgen op de beurs...

 

Fox

Dit jaar zijn de nieuwe RX+ beetmelder en Horizon X5 hengels te bezichtigen op de stand van Fox. Naast alle nieuwe producten zoals tenten, luggage, beetmelders en hengels zijn er natuurlijk ook teamleden en consultants van Fox aanwezig. Website: www.foxint.com.

 

Mooie JRC bivvy's bij Paddy Hengelsport...

 

Paddy Hengelsport

Paddy Hengelsport komt met het nieuwe Defender pakket van JRC naar de beurs. Tot de nieuwe producten behoren onder andere de JRC Defender Peak Bivvy in 1 Man en 2 Man uitvoeringen. Deze karpertenten zijn vervaardigd van 5000HH 210D PU-gecoat polyester met afgeplakte naden en verstevigde bevestigingspunten.
Website: www.paddyhengelsport.nl.

 

 

RidgeMonkey producten zijn te vinden op de stand van Hengelsport Leiden, zoals deze nieuwe Quad Connect Stove...

 

Lezingen

Dit is nog maar een greep uit de vele aanbieders. In het programma van de beurs is veel aandacht voor het karpervissen. Ook zijn er spectaculaire lezingen van Michiel Pilaar en Pieter van de Werfhorst bij te wonen.  Kaarten voor dit festijn zijn nu online te bestellen met 25% korting op http://carpsquare.nl/nl/online-ticket

 

ticketverkoop

Carpsquare is onderdeel van de driedaagse zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa). Hier staan op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter begin december ruim 160 standhouders uit heel Europa. De beurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Nederland en de ons omringende landen. Bestel je ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar Noorwegen voor vier personen t.w.v. 3000 euro!

 

Reserveer dus in je agenda: Hengelsport- en Botenbeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht, van vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017. Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur.

 

Volg je laatste ontwikkelingen op de websites: www.carpsquare.nl en www.hengelsportbeurzen.nl en de Facebookpagina’s Carpsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs.

 

 

Op zoek naar een nieuwe bivvy? Dit is je kans om goed te vergelijken...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.