Navic voerboten terug bij Fish Inn


16 oktober 2017 | Redactie

Fish Inn heeft de beschikking over een betaalbare hoge kwaliteit voerboot met de Navic boten.  Dit merk voerboten is weer helemaal terug van weggeweest en heeft in Venlo een paar prachtexemplaren uitgestald met onder meer de Navitec, de iCatcher en de Scavenger.  

 

De Navic_iCatcher...

 

Navic

De Navic boten zijn gebouwd uit reeds bestaande mallen. Het complete binnenwerk is echter vernieuwd om de Navic voerboten minder storingsgevoelig te maken. Zo zijn de Navic voerboten de eerste voerboten die op een 5.8 GHZ frequentie draaien om storingen uit te sluiten en maximaal bereik te garanderen.

 

Een Navic handset...

 

Fish Inn

Elk model voerboot van Navic heeft weer andere specifieke eigenschappen. Zo is de Navic Navitec super compact gebouwd en heeft deze voerboot toch een capaciteit van 1,5 kg voer. De Navic iCatcher is daarentegen een stukje groter en heeft als voordeel dat deze voorzien is van een dubbele voerbak en standaard uitgerust is met een verstraler. Bij Fish Inn kun je het allemaal goed bekijken.

 

Het paradepaardje: de Navic Scavenger...

 

Scavenger

De Navic Scavenger is het paradepaardje onder de Navic voerboten. Deze grote voerboot meet maar liefst 68 x49 x 25 cm en heeft een voercapaciteit van 4 kg - verdeeld over twee bakken die apart te bedienen zijn.

 

Iedere Navic voerboot is leverbaar met lood- of lithium accu’s en is uit te breiden met een los leverbare visvinder. Ook is er van ieder boot een Pro model beschikbaar dat voorzien is van GPS.

 

Wil jij meer informatie over de Navic voerboten, klik dan hier.

 

Ook veel accessoires voor de voerboten bij Fish Inn, zoals deze draagtas met ruimte voor voerboot, accu's en afstandbediening...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.