Stoelhoezen voor de mobiele karpervisser


25 oktober 2017 | Redactie

Tja, je bent sportvissers of niet, en je wilt er elk moment van de dag voor uitkomen. Je denkt aan vis, je denkt áls een vis, en zelfs als je in de auto stapt ziet iedereen dat je een sportvisser bent. Herken je jezelf in dit profiel dan is de Fishouflage stoelbekleding misschien iets voor jou…

 

Nu nog zo'n hoes voor de buitenkant van de auto...

 

Camouflage

Een prachtig camouflage design als bekleding voor je autostoelen is natuurlijk ‘kicken’ als je van vissen houdt. Misschien is het tegen de zin van de gezinsleden die wat minder content zijn met de hobby van de heer des huizes, maar dat moet je zelf maar even inschatten. De Fishouflage bekleding van het Amerikaanse North West Seat Covers is onderdeel van een aantal camouflage producten die je als stoelbekleding en stoelhoezen kunt kopen. Ook het bekende RealTree design – bekend van Prologic artikelen – is te verkrijgen als stoelhoes.

 

 

Alleen Bobo had liever een andere kleur...

 

Origineel cadeau

Interesse? Met Sinterklaas en de Kerstdagen in zicht een origineel cadeau voor de échte sportvissers! De camouflage stoelbekleding designs zijn overigens ook uitgebracht in andere producten, zoals (dezelfde) camouflage als bekleding rond het stuur van je auto. Kijk voor een overzicht van de camouflageproducten op de website.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.