Avid Carp Stormshield beschermt je karperspullen


27 oktober 2017 | Redactie

Stormshield producten van Avid Carp beschermen je kostbare karperspullen tegen de invloeden van alle elementen waar je als karpervisser mee te maken krijgt, zoals je camera’s, beetmelders, kleding, schoenen, papieren, etcetera. De speciale waterdichte Stormshield stof en het oprolbare design en dubbel clipsysteem van de luggage zorgen voor een solide bescherming langs de waterkant tegen water, stof en modder. 

Valt de tas in het water? Geen probleem voor de Stormshield  Swag bag…

 

Avid Carp 

Avid Carp heeft de Stormshield producten uitgebracht met de kostbare materialen van de karpervisser in het achterhoofd. Dit geselecteerde assortiment van producten omvat twee volledig waterdichte ‘bedstoelzakken’ die je bedlinnen of andere spullen beschermen tijdens het vervoer van en naar je visstek. Ook de twee roll top Swag Bags zijn perfect om waardevolle items droog en schoon te houden. De beddengoedzakken zijn de ideale keuze voor die vissers die een boot gebruiken om hun bagage te vervoeren. De standaard- en XL-modellen hebben een schouderriem en dragen handgrepen om het transport nog makkelijker te maken.

 

Avid Carp Stormshield beschermt je kapperspullen 02

Hou het droog…

 

Swag Bag

In het assortiment zijn als gezegd ook twee roll top Swag Bags die perfect zijn om waardevolle items droog en schoon te houden. Gemaakt van de unieke ultraharde Stormshield stof en met behulp van een roll top design met dubbel clipsysteem bieden de Stormshield Swag Bags een niveau van waterbestendigheid die je zelden op de markt tegenkomt. Zelfs zo’n tas in het water laten vallen heeft geen invloed op de inhoud. 

 

Avid Carp Stormshield beschermt je karperspullen 03
Uitgerold…

 

Avid Carp Stormshield beschermt je kapperspullen 04
Opgerold…

 

Onder de sterren

De kleine Swag tas is perfect voor items zoals kleding, schoenen, beddengoed en waardevolle items zoals sleutels, portemonnees en visvergunningen. De grote Swag Bag zal items zoals slaapzakken, waders en winterkleding nemen. De Stormshield Bedstoel Cover afwerking van het assortiment, dat speciaal is ontworpen voor de ‘brolly vissers’ die zo goed als ‘onder de sterren’ slapen.

 

Klik hieronder om een filmpje te zien van de Stormshield producten.

 


 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.