Overwinteren met meerval bij Big Game Ebro


31 oktober 2017 | Redactie

Visreisbureaus als Big Game Ebro zijn geliefd bij overwinteraars die aan de nattigheid en de kou in Nederland willen ontsnappen. De heerlijke Spaanse zon maakt ook in de winter overuren en de vuurkorf hoeft niet per se aan om ’s winters na een lange visdag nog even in de tuin te zitten met een biertje of een sangria. En dan hebben we het nog niet eens over de vangsten…

 

Groeten uit Spanje...

 

Big Game Ebro

Al die foto’s van grote meervallen en karpers bij zonneschijn  en een blauwe luchten zijn echt niet gephotoshopt; deze ervaren organisator van visvakanties naar Spanje weet de vis te zitten en zet je precies bij de beste visstekken neer. Bovendien legt Big Game Ebro de klanten graag in de watten door ze naast het vissen te verwennen met lekker eten en drinken en een authentieke Spaanse accommodatie langs de Ebro.

 

 

 

 

Deze bak legde 218 cm langs de meetlat en tikte de 145 lbs aan op de unster....

 

Toplocatie

Jazeker, het viskamp van Big Game Ebro ligt op een toplocatie aan de rivier. Hier worden echt grote meervallen gevangen, en wie het op karper of snoekbaars wil proberen, kan dat zonder extra kosten gewoon doen! De deskundige begeleiders en gidsen weten de topstekken voor de karpers en de grote snoekbaarzen.

 

 

Geen gezeur

En je weet het: Big Game Ebro was een van de eerste Spanje-reisbureaus met de formule van een weekje vissen voor een all-in ‘geen gezeur’ prijs. En nog steeds. Voor een schappelijk bedrag krijg je fijne visdagen met vangstgarantie inclusief alle dagen ontbijt, avondeten, verblijf, hengels, boten, een goed bed en handdoeken - gewoon allemaal bij de prijs inbegrepen.

 

Snipperdagen

Heb je nog wat snipperdagen over om de Hollandse kwakkelwinter te ontvluchten? Vraag naar de mogelijkheden voor een warme vakantie met grote vis. Gewoon op de website kijken of mailen naar biggameebro@hotmail.com

 

 

Visplezier voor het hele gezin...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.