VBK viert zilveren jubileum


01 november 2017 | Redactie

De jubileumeditie van de VBK in België vindt plaats op zaterdag 9 december en dat betekent feest vanwege het 25-jarig bestaan van de Vereniging van Belgische Karpervissers. Met veel presentaties, een boekuitgave en alle activiteiten binnenshuis wordt dit een ouderwets gezellige dag.


VBK

Deze dag vindt plaats in ’t Bauhuis in Sint-Niklaas en duurt van 9 tot 19 uur. Uiteraard is de entree voor leden van de VBK gratis, en mochten er niet-leden zijn die dit niet willen missen, dan staat daar 10 euro entree tegenover. Op het programma staan diverse presentaties, een tombola, demonstraties, uitreiking van het jubileumboek ‘Zilver’ en daarnaast zullen vele standhouders aanwezig zijn met ‘carpy materials’ en zullen er zeker diverse flavours in de lucht hangen tussen de muziek door. 

 

VBK viert zilveren jubileum

 

Back tot he Roots

De meeting staat in het teken van Back tot he roots en zal in ‘English style’ plaatsvinden. Met presentaties van onder meer Geert Ooms, Alan Blair en Mark Hoedenmakers zullen er interessante beelden en anekdotes voorbijkomen.  Wees erbij in 't Bau-huis aan de Slachthuisstraat 60, 9100 Sint-Niklaas op 9 december!


VBK viert zilveren jubileum 03

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.