Onderscheidend aas en voer bij Treffers Fishing & Outdoor


05 november 2017 | Redactie

Met zoveel ervaring in de hengelsport is het een aanrader om een winkel te bezoeken die van alle markten thuis is en jou precies kan adviseren welke technieken, materialen of voertjes moet inzetten om de vis te vangen. Hoewel de winkel van Treffers Fishing & Outdoor in Nieuwe Niedorp een allroundzaak is, vallen meteen de vele merken en soorten aas en voer op voor de zware jongens onder de vissen.

 

 

Veel soorten en merken aas en voer...

 

Treffers Fishing & Outdoor

Die verzameling aan merken is niet alledaags en dat triggert de karpervisser die altijd onderscheidend aas en voer wil hebben voor zijn eigen stekken en daarbij bijvoorbeeld een boilie gebruikt die niemand anders heeft. Bij Treffers vind je naast bekendere merken als Strategy en Mainline ook de merken JoTi Baits, Loirbaits, Carp Only,  Pittbullbaits, HB (Holland Baits) en Diamond Baits. Het moet wel raar lopen als je daar niets tussen kunt vinden wat in jouw viswater perfect werkt.

 

 

Nieuwe Niedorp

Voer en aas is er natuurlijk niet alleen in de vorm van (mini) boilies bij Treffers in Nieuwe Niedorp. Ook grondvoer, particles en pellets ontbreken niet in de schappen, terwijl de imitatieaasjes van Feek allerlei eetbare zaken perfect nabootst in vorm en kleur, zoals maden, wormen, bugs, maïs en pellets. De Feek Maïs bijvoorbeeld is bijna niet van echt te onderscheiden, en verschijnt in meerdere kleuren in een diameter van 1 cm. De feek Mais Licht Geel verpakking bevat 18 stuks maïs.

 

 

De Krill-Peach is een succesvolle boilie…

 

Bak koffie

Nieuwe Niedorp ligt in Noord-Holland te midden van een prachtig landelijk gebied vol viswater. Wanneer je hier in de buurt gaat vissen, klop dan zeker even aan bij Treffers Fishing & Outdoor voor een bak koffie, vers voer en de laatste vangstberichten!

 

Feek maïs in alle kleuren…

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.