Aftellen naar tweejaarlijkse Hengel Expo Kortrijk


07 november 2017 | Redactie

In België hebben de hengelsportliefhebbers er twee jaar op moeten wachten, maar nu is het aftellen voor de twaalfde Hengel Expo in Kortrijk dan echt begonnen. De grootste en mooiste Belgische beurs voor de sportieve en recreatieve visser staat voor 25 en 26 november a.s. in de agenda.

 

De nieuwste hengels testen op de beurs...

 

Hengel Expo

Een compleet aanbod met tal van ‘nieuwigheden’ wordt verwacht onder de standhouders. Bekende en minder bekende merken van fabrikanten, winkeliers en groothandels. Bij de winkeliers kun je meteen je collectie uitbreiden met alle mogelijke hengelsportmaterialen en wie weet zijn er weer genoeg aanbiedingen om van te profiteren. Naar goede gewoonte staan beleving en gezelligheid centraal op Hengel Expo. De twee grote visvijvers zitten vol vis, je mag er niet alleen zelf een hengeltje uitgooien, maar ook kijken naar tal van demonstraties.

 

 

Ook voor de jongsten is er aandacht...

 

Sportvisserij Vlaanderen

 Ook op het programma staan grote aquariums, een demo-container met een gevarieerd programma aan demo’s, prijsuitreikingen, de cadeaumuur en bekendmaking van wie de meest hengelsportvriendelijke gemeente van Vlaanderen wordt. Bij Sportvisserij Vlaanderen in het hengeldorp kun je alle informatie vragen over het vissen en de regels daarbij. En natuurlijk wordt de jeugd niet vergeten. De allerjongsten maken via de jeugdactie kennis met alle leuke aspecten van de hengelsport.  

 

 

Het blijft een fenomeen: de cadeaumuur...

 

Kortrijk

Uitblazen, iets eten, drinken en bijpraten na het rondwandelen op de Xpo Kortrijk kan in het viscafé.

Let op de openingstijden: deze zijn op zaterdag van 9 tot 18 uur en op zondag van 9 tot 17 uur.  Bestel je tickets hier in de voorverkoop. Hengel Expo is altijd een dag om niet te missen en staat garant voor een goed gevulde dag hengelsportplezier. Mis het niet!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.