Nieuwe Prologic BAT beetmelders: waterproof & hufterproof


08 november 2017 | Redactie

Wanneer je je zinnen hebt gezet op een beetmelder van een trendy merk die drie keer zo duur is, moet je de nieuwe Prologic BAT+ beetmelders natuurlijk niet aanschaffen. Ben je daarentegen op zoek naar betrouwbare en betaalbare waterdichte beetmelders die doen wat ze moeten doen, dan is de draadloze BAT+ misschien iets voor jouw set-up tijdens het karpervissen.

 

Waterdicht en hufterproof...

 

Prologic

Ze zien er stijlvol uit, deze Prologic nieuwelingen. Het inwendige elektronische systeem is meer dan een jaar lang getest en verfijnd voordat ze groen licht kregen, maar dan zijn ze ook goed. Zet ze gerust in werking aan in een emmer met water (zie filmpje) en ze blijven het gewoon doen. Ook kun je ermee stuiteren; kortom: ze zijn aardig hufterproof, deze BAT’s.

 

BAT+ beetmelders

Dankzij de lange flaporen, die er natuurlijk uitzien als een vleermuis (bat) kun je de beetmelders bij extreme omstandigheden gebruiken zonder dat de hengel makkelijk van de melder vliegt. Daar zorgt de diepe ligging voor, die het gebruik van extra snag ears dus overbodig maakt.

 

 

In diverse sets beschikbaar...

 

Receiver

De beetmelders werken op twee AAA batterijen, terwijl de receiver (ontvanger) op één 9-Volts batterij draait. De beetmelders zijn er in een set met blauw LED licht (2+1, 3+1, 4+1) of in een traditionele set met divers gekleurde LED’s  (3+1 en 4+1).

 

Waterdicht

De melders hebben vijf gevoeligheids instellingen; zes volume standen met een ‘stille’ stand; een bereik van 100 meter en een handmatig aan te zetten nachtlampje. De waterdichtheid van de praktische melders is zeer goed en hierdoor zullen ze tot populaire beetmelders uitgroeien. Denk er nog eens over na!

 

Klik hier om meer info te lezen.

 

 

 

De beetmelders hebben een kunststof case en de receiver een nightglow case...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.