Nieuwe carryalls in JRC Defender range


13 november 2017 | Redactie

Defender luggage is een begrip aan het worden in karpervissende Engeland en Nederland. JRC heeft zijn best gedaan om met duurzame materialen een luggage range te maken die aan alle eisen voldoet en voor iedereen geschikte carryalls, rig wallets, cooler bags of pouches op maat kan aanbieden. Ook al kennen de karpervissers de naam Defender natuurlijk al langer van bijvoorbeeld de bivvy’s van JRC

Een prachtige duurzame en slimme range…

 

JRC

Een van de populairste items in de luggage range is nog steeds de carryall bag. Een tas met veel ruimte, en vooral slim ingedeelde ruimte met voldoende vakken en specifieke toepassingen, is een dankbaar object. De karpervisser is immers telkens op zoek naar transportsystemen die compacter, slimmer en beter hun werk doen.

 

Nieuwe-carryalls-in-JRC-Defender-range-2
De Defender Large carryall…

 

DEFENDER

Tel daar bij op dat de huidige karpervisserij zoveel accessoires kent, dat een slim opbergsysteem eenvoudigweg niet meer kan ontbreken. Bovendien wil je tijdens het vissen de boel goed georganiseerd hebben en vooral in donker alles op de juiste plek hebben om blindelings de juiste spullen te kunnen vinden. En wat is er dan mooier dan een systeem daat met je meedenkt? De Defender range kan dit bieden. Kijken we alleen al naar de Carryalls, dan zien we drie varianten: de Compact, de Large en de Xlarge. Deze hebben respectievelijk de volgende afmetingen: 50 x 30 x 29 cm - 57 x 32 x 33c m en 66 x 34 x 38 cm. 
 

Nieuwe-carryalls-in-JRC-Defender-range-3
De Compact kan gevuld worden met veel pouches en accessoires…

 

COMPACT CARRYALL

Als voorbeeld nemen we de Compact. Deze carryall is gebouwd en afgestemd op de Defender range aan Accessoiry Bags en levert een modulair systeem om hierin de belangrijkste tasjes en wallets te kunnen rangschikken en herbergen. De Compact (50 x 30 x 29 cm) is als kleinste van de drie een mooie tas voor korte sessies. Met zijn slijtvaste en waterdichte 500D polyester materiaal, een tas die een stootje kan hebben. 
 

DUBBELE RITSEN

De Compact heeft drie externe opbergvakken met dubbele ritsen en een ruim binnencompartiment. De versterkte en waterafstotende bodempartij laat geen vocht naar de binnenkant doordringen. De carryalls zijn afgewerkt met een comfortabele draagriem en handvat.

De gehele range van Defender luggage is de moeite van het bekijken waard. Loop er eens langs op de beurzen of bij je winkelier of kijk op de website voor meer details
 

Nieuwe-carryalls-in-JRC-Defender-range-4
Ook nieuw in de Defender range: een nieuwe Defender rigwallet…

 

Nieuwe-carryalls-in-JRC-Defender-range-5
Nog een nieuwe uit de range: een sterke transporttas voor de stretcher…

 

Lees meer over:
JRC Luggage Carryall Defender

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.