Lijnen uitvaren met de fluistermotor


14 november 2017 | Redactie

Ben jij ook al aan de fluistermotor? Dan wordt het misschien tijd om erover na te denken, als je tenminste karpervisser bent en een rubberboot bezit om je lijnen uit te varen en een vis te drillen. Een elektromotor op je boot vaart des te sneller, is milieuvriendelijk, stil en vanwege de prijzen steeds aantrekkelijker.

 

Deze karpervisser heeft een sterke Haswing Cayman B55 op de boot geschroefd en stuurt met zijn remote bediening terug naar de bivvy...

 

EBBM

Voor nog geen 200 euro ben je al de eigenaar van een echte Minn Kota of Haswing, met alle garanties en levensduur die bij die topmerken hoort. Je hangt de elektromotor achter elke willekeurige boot (of vlot) en je bent ‘in business’. Kijk dan vooraf wel even bij hét adres voor de elektrisch varende sportvisser EBBM, die zorgen dat ze altijd wel een aanbieding voor jou hebben. En wil je overstappen naar een krachtiger exemplaar, dan hebben zij die natuurlijk ook in huis van onder meer de merken Torqueedo, Minn Kota en Haswing. EBBM staat ook op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht op 1, 2 en 3 december (waar ook veel rubberboten te zien zijn)!

 

Klik hieronder om een promotiefilm te bekijken van EBBM.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.