The Benchmark: de nieuwe stretcher-slaapzakcombinatie


17 november 2017 | Redactie

Avid Carp heeft zich als fabrikant waargemaakt door met degelijk no-nonsense materiaal op de markt te komen. Zowel op gebied van hengels, bivvy’s of stoelen kun je op het merk bouwen. In de afdeling slaapzakken en stretchers zit men ook niet stil, want een innovatie die er wezen mag is de nieuwe Benchmark.

Een bijzondere stretcher-slaapzakcombinatie...

 

Avid Carp

Het ‘Benchmark Memory Foam System’ wordt geïntroduceerd en bestaat bij deze vierseizoenenslaapzak met stretcher uit de tweelagensysteem, waarbij een deel verwijderd kan worden in de warmere maanden. Je slaapt dan onder de dunne toplaag met de matras-laag onder je en in de winter onder de warme matras-laag.

 

 

Memory Foam system...

 

Memory Foam

Geen andere matras/stretcher komt in de buurt van het comfort dat de Benchmark laat zien. Onder de heerlijke dikke matras-laag handhaaft Avid Carp het Lumbar Region Support System, dat de stretcher veel steun geeft onder de matrasslaapzak.

 

 

Warm genoeg voor alle seizoenen...

 

Slaapzakcombinatie

Dankzij een slim scharnierende stretcher met drie poten en zes voetjes, kun je de slaapzakcombinatie heel goed samenvouwen en opbergen voor transport. Het totale gewicht bedraagt 18 kg en de afmetingen H 40-50 cm,  W 85 cm L 210 cm en opgevouwen H 35 cm x W 85 cm x D 100 cm.  

 

Klik hieronder om een filmpje te zien over deze Benchmark slaapcombinatie

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.