Drie spetterende Robby Fish Expo Dagen


22 november 2017 | Redactie

Met 10% kassakorting op nagenoeg het gehele gamma aan de mooiste spulletjes, houdt Robby Fish in Wommelgem, op een steenworp van Antwerpen, van 24 tot en met zondag 26 november een drietal kortingsdagen. Met kortingen bovendien van 20% tot 70% op duizend specifieke producten, is dit een must voor elke sportvisser.

Wees erbij op de drie Robby Fish Expo Dagen...

 

Winkeldochters

Actief en deskundig op alle takken van de hengelsport heeft Robby Fish de beste materialen en het juiste advies erbij. Van dobbertjes tot topmolens, van zitmanden tot bedchairs, van forelsetjes tot biggame hengels, alle ‘overstok en winkeldochters’ moeten de deur uit. Aanstaande vrijdag 24 november begint het spektakel en dat feest duurt tot en met zondag.

 

 

Karpervissers opgelet...

 

Expo Dagen

Deze ‘Drie spetterende Robby Fish Expo Dagen’ wordt altijd trouw bezocht door zowel Belgen als ‘Ollanders. Vanaf Nederland is het slechts een halfuurtje rijden van Breda en je zit al aan de koffie bij Robby. Wanneer je besluit te gaan, dan loont het de moeite even vooraf op de Facebook-pagina te kijken waar de afgeprijsde artikel reeds voor een deel te zien zijn. Wanneer je net op zoek bent naar dat ene product, is de vrijdag natuurlijk de beste dag, want de dagen erna wordt de spoeling vast al wat dunner.

 

 

Roofvissers alert...

 

Twee foodtrucks

Cordes Travel is in Wommelgem aanwezig om alle vragen te beantwoorden over de visreizen van dit visreisbureau. Voor de hongerigen zullen er twee foodtrucks staan: Perre’s Kitchen en Jean sur Mér. Jean sur Mér is ook de auteur van het nieuwe boek ‘Zot van de Noordzee’ en zal op zondag een signeersessie komen geven. Deel het bericht op de Facebook-pagina van Robby Fish met de flyer en maak kans op een verrassingsprijs en één van de 5 waardebonnen van 50 euro.

 

Kijk dus op de Facebookpagina voor meer info.

 

 

Witvissers, wees erbij...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.