Magazine Dé Karperwereld met gratis visjack!


24 november 2017 | Redactie

Een super jack én korting op een abonnement van Dé Karperwereld. Met deze prachtige aanbieding op het specialistische magazine en een gratis multifunctioneel visjack kom je als nieuwe abonnee de komende wintermaanden prima door. Twee jaar lang elke twee maanden je favoriete karpermagazine en gratis toegang tot het digitale magazine! Zo blijf je thuis en onderweg op de hoogte van de laatste nieuwtjes, lees je blogs van bekende karpervissers en artikelen van topauteurs. Een mooie surprise voor de feestdagen! 

 

Profiteer van deze eenmalige aanbieding...

 

Twee vliegen in één

Met de eenmalige aanbieding (geldig t/m 31 december 2017) sla je twee vliegen in één klap: een tweejarig abonnement voor een gereduceerde prijs (twaalf nummers voor de prijs van negen per twee jaar) en het wind- en waterdicht visjack met micro fleece voering als welkomscadeau.

 

 

Twaalf nummers voor de prijs van negen nummers...

 

Bij wind en regen

Dit Prologic visjack is gemaakt van ademend stretchable softshell materiaal van 100% polyester. Van binnen is het jack bekleed met micro fleece, net als de binnenzijde van de steekzakken. De waterdichtheid van het jack is liefst 8000 mm waterkolom en dankzij de capuchon zit je uitstekend ‘in je vel’ bij wind en regen.

 

Twaalf nummers

Grijp nu je kans. Ontvang twaalf nummers van Dé Karperwereld magazine voor €67,50 i.p.v. €90,- én een gratis jacket t.w.v. €69,95. De actie is geldig t/m 31 december 2017.  Vul het formulier in en ontvang z.s.m. je magazine en het jacket in de door jou gekozen maat.

 

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.