BB-Fishholiday Ebro: boekingen 2018 gaan hard


24 november 2017 | Redactie

Meerval, karper of snoekbaars staan op het 'menu' bij BB-Fishholiday Ebro visvakanties in het zonnige Spanje. Onder begeleiding van een visgids wordt vanaf de kant gevist met prima materialen en het juiste aas. Met de boot worden de lijnen, het voer en het aas uitgevaren en kunnen de meervallen aanschuiven...

 

Lekker weer daar...

 

BB-Fishholiday

En zo is een visvakantie ook bedoeld: alles wordt geregeld, van eten en drinken, tot slapen, materiaal en visvergunningen. Als gast moet je alleen zelf voor de (vlieg)reis zorgen en dankzij de all-in aanbiedingen van BB-Fishholiday Ebro kun je ongestoord genieten van de vakantie, waarbij je tijdens het vissen als uitzondering alleen het aas (pellets), voer en je eigen drinken betaalt. Voor de rest wordt gezorgd.

 

 

Hij paste bijna op de foto...

 

Ebro

De boekingen voor volgend jaar zijn al in volle gang, dus wees er snel bij voor een top visvakantie op de Ebro, want op=op. Meer informatie of aanvullende vragen? Kijk dan op www.bb-fishholidayebro.nl of stuur een e-mail aan op info@bb-fishholidayebro.nl. Telefoneren kan ook, in Nederland is dat mogelijk op nummer  0686 043 652. BB-Fishholiday Ebro staat ook op de hengelsportbeurs in Utrecht.

 

Klik hieronder om een leuke video te zien van Antoin van Zetten.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.