B-Carp superstoel onder 2018 materialen


27 november 2017 | Redactie

In de B-Carp showroom is extra ruimte gecreëerd om de nieuwe producten de ruimte te geven die ze verdienen. De merkartikelen voor de karpervisser winnen aan populariteit en voor 2018 zijn er aanwinsten in diverse segmenten, waaronder (Vesper) hengels, stoelen, stretchers en tal van kleinartikelen. Een prachtige en comfortabele stoel bleef op ons netvlies hangen en verdient ruimere aandacht.

De showroom ziet er prachtig groen uit…

 

B-Carp

Het arsenaal aan karpermaterialen omvat inmiddels vrijwel alles wat je nodig hebt in deze discipline. Werden we al eerder verwend door een uitgekiende range aan hengels, die range heeft een flinke upgrade ondergaan met de Vesper-reeks. De acht Vesper uitvoeringen zijn gemaakt van Hi-Tech carbon en zien er zowel rustiek als modern uit. De serie bevat onder meer een vierdelige  3 lb Travel hengel, twee 1,75 lb Barbel hengels en een Pro uitvoering met Fuji onderdelen.

 

B-Carp superstoel onder 2018 materialen 02

Mooie nieuwe Vesper hengels…

 

B-Carp superstoel onder 2018 materialen 03
Deze heerlijke stoel heeft een lekkere gevulde zitting en een hoofdkussen…

 

Armrest 3D Mesh 

Een instant heerlijke stoel is de nieuwe B-Carp Armrest 3D Mesh. De bekleding van deze chair is vervaardigd van ultrafijne polaire fleece met 3D mesh. Hij heeft ook een luxueus hoofdkussen. Dankzij de verstelbare telescopische poten kun je hem op alle hoogtes instellen en door de fijne armleuning en de acht instelbare standen van de rugleuning is dit dé stoel voor de karpervisser die geen rugproblemen wil krijgen van het vissen. De afmetingen bedragen 50 x 50 x 41 cm. 

Houd B-Carp in de gaten op internet en Facebook.
 

 

B-Carp superstoel onder 2018 materialen 04
Hierop zul je niet snel rugklachten ontwikkelen…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Leo Tillmans

Hallo, ik heb een vraag:
Is zitkussen van visstoel ARMREST 3D MESH los verkrijgbaar

Met vriendelijke groet,

Leo Tillmans