Rebelcell gewild merk op Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs


27 november 2017 | Redactie

Het is me het jaar wel voor de firma Rebelcell. De stormachtige ontwikkeling van de stroomvoorziening op het gebied van lithium-ion accu’s heeft ook de hengelsport op zijn kop gezet, met name in de karpervisserij en de bootvisserij op roofvis. Het grote publiek gaat aan het einde van deze week tijdens de hengelsportbeurs in Utrecht ook kennismaken met deze superlichte kwaliteitsaccu’s. En dit gaat gepaard met kortingen op liefst negen Rebelcell-uitvoeringen.

 

Probleemloos een hele dag varen en vissen met de ultieme 24V100 accu-power...

 

Rebelcell

Omdat er veel boten te zien zijn in Utrecht, zijn de Rebelcell accu’s des te interessanter op de beurs. Veel ogen zullen gericht zijn op de nieuwe 24V100 accu, die in korte tijd een van de meest gewilde items bij het roofvissen per boot is geworden. U weet het nog? Een exemplaar van 16 kilo, dat drie loodaccu’s vervangt om een gelijkwaardige stroomvoorziening te realiseren en zodoende liefst een gewicht van 83 kg ‘wegstreept’ aan boord, met nog tal van andere voordelen. Nu al dé accu voor krachtige elektromotoren met bovendien een indrukwekkend uithoudingsvermogen.

 

 

Klaar voor een dagje 'energievreters aan de praat houden'...

 

Voerboot-accu

Of voor de karpervissers die fraaie kleine ‘opdonder’ genaamd  12V18, waarmee je je voerboot een enorme boost geeft, die in feite een soort doping voor je voerboot betekent – maar dan legaal!  Deze voerboot-accu weegt slechts 1 (één) kilo en levert dan ook nog extra power en gaat veel langer mee dan vergelijkbare loodaccu’s. Hoe dit kan? Vraag het op de beurs maar eens aan de verantwoordelijke mensen van Rebelcell, want het blijft een klein wonder.

 

Top-accu voor de voerboot: de Rebelcell 12V18...

 

 

 

Pearl Baitboats

Ook de kleine 12V18 is voor het eerst te zien door het grote publiek op een hengelsportbeurs. Let dan vooral ook op Pearl Baitboats. Deze firma levert een van de beste voerboten op de markt die met de hand gemaakt wordt (door Cor Hendriks). Pearl Baitsboats levert voerboten nu ook ‘powered by Rebelcell’. Door het bijzondere ontwerp is er geen verdere aanpassing nodig aan de bekabeling of de boot en kunnen de voerboten met een of zelfs twee (!) 12V18 accu’s worden geleverd. Op de zondag van de beurs (3 december) zal Cor Hendriks aanwezig zijn op de stand van Rebelcell om advies en uitleg te geven over zijn voerboten. In de loop van deze week zal hier nog een fraaie nieuwe videofilm over verschijnen. We houden u op de hoogte.

 

Houd op de beurs de stand van Rebelcell in de gaten en bekijk hier alvast de (9!) beursaanbiedingen. Van de officiele dealers van Rebelcell zijn op de beurs de volgende aanwezig: EBBM.nl, Hengelsport Leiden, House of Carp, Hengelsport Vught, Raven Fishing & Outdoor, Kayakwinkel, Alumacraft, Marcraft en Nautische Unie Hunfeld.

 

Nog even in de stemming komen? Klik dan op dit fraaie Rebelcell filmpje hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.