Trefzekere rigs met je eigen chods


30 november 2017 | Redactie

Het aanscherpen van je vangsten draait bij karpervissers in veel gevallen om de laatste decimeter en om het voer en aas. Rigs die succesvol zijn, zijn daarom populair bij steeds meer karpervissers. De chod-rig bijvoorbeeld. Je kunt ze kant-en-klaar kopen, maar de meesten maken hem zelf omdat hij niet te moeilijk is. Pro Line reikt je de hand in de Rig Corner van hun website door de juiste kleinmaterialen te leveren voor al deze rigs.

Trefzekere rigs met de kleinmaterialen van Pro Line…

 

Pro Line

De kant-en-klare Chod Rig is natuurlijk een mooi voorbeeld om de Chod zelf te maken. Met zo’n perfect voorbeeld bij de hand is het niet moeilijk om zelf aan de slag te gaan met de juiste ingrediënten. De Chod van Pro Line gebruikt de N-Gen Chod haak en FC Stiff Link fluorocarbon. In de  kant-en-klare versie worden ze geleverd per twee stuks in de haakmaten 6 en 8. 

 

Trefzekere rits met je eigen chods 02
Kant-en-klaar is prima, maar zelf bouwen is natuurlijk leuker…

 

Fauna Hengelsport

Doordat de Chod Rig vrij over je leader kan bewegen ben je altijd zeker van een goede aaspresentatie. Ga je zelf aan de slag , dan levert Pro Line je de juiste onderdelen in haar Rig Range materiaalhoek. Het (Heli) Chod System  van Pro Line is speciaal ontwikkeld voor helikopter- en chod systemen. De bijgevoegde Soft Beads hebben een groot centraal gat, zodat je vis veilig is bij lijnbreuk, wanneer de kralen gemakkelijk over de leader glijden. De bruine kleur van de bijgevoegde kralen en sleeves zorgt ervoor dat hert geheel goed gecamoufleerd blijft. 

 

Gezien bij Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, waar je ook terecht kunt voor de andere materialen en rigs van Pro Line.

 

Trefzekere rits met je eigen chods 03

Pro Line reikt je de juiste onderdelen aan…

 

Trefzekere rits met je eigen chods 04


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.