Vijftigste Visma voorverkoop van start!


04 december 2017 | Redactie

De vijftigste editie van de Visma! De oudste hengelsportbeurs van Nederland bereikt  in het voorjaar van 2018 een nieuwe mijlpaal en bouwt dan met alle bezoekers een gedenkwaardig feest. Op 23, 24 en 25 maart 2018 gaat dit plaatsvinden in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy-hallen, die een prachtige renovatie hebben ondergaan als de Visma losbarst. Al zin in dat feest? Wij wel! De online kaartverkoop met de 20% korting is gestart en geloof het of niet, de tickets vliegen al de deur uit. 

 

Visma

De Visma van maart 2018 lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang en veel groothandels, winkeliers, organisaties, verenigingen, reisbureaus en bekende merken hebben hun komst al toegezegd. De vijftigste 2018-editie wordt de derde editie van de ‘Visma Nieuwe Stijl’, in 2016 voor het eerst gehouden met een nieuw elan vol beleving, avontuur, demonstraties en proefvijvers waar je het sportvissen tot in je haarvaten meebeleven als bezoeker. Dit viel erg in de smaak bij de duizenden toeschouwers (jong en oud!) die kwamen opdraven.

 

Vijftigste Visma voorverkoop van start! 02

 

Vijftigste editie

Wat gaat de vijftigste editie brengen? In ieder geval een verrassend en vol programma met de succesvolle ingrediënten waar het publiek voor warmloopt. Met alle ins & outs van de hengelsport die de kleurrijke variatie van het vissen viert in alle disciplines. Met praktijk en theorie naast elkaar, met de nieuwste producten, technieken en materialen en demonstraties waar je met je neus bovenop staat.

 

Vijftigste Visma voorverkoop van start! 03

 

Op 23, 24 en 25 maart 2018

Wil je dit niet missen, zet dan nu al de datum in je nieuwe 2018 agenda en wees erbij op 23, 24 en 25 maart 2018. Vergeet dan natuurlijk niet je entreekaarten via de website te bestellen in de Ticketshop, met alle voordelen daarbij van 20% korting op je ticket en korting op een parkeerkaart. Vanaf vrijdag 1 december 2017 is deze online verkoop van start gegaan.

 

Kijk op de website voor alle belangrijke gegevens voor de feestelijke Visma 2018!

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.