Nieuw: Pacific Tuna boilie


24 januari 2016 | Berend Masselink

Dit uitstekende, binnenkort verkrijgbare nieuwe big fish aas van CC Moore onder de naam Pacific Tuna boilie range werd ontwikkeld en geoptimaliseerd over een periode van drie jaar en is het resultaat van een uitgebreid aasontwikkelings- en testprogramma.

De CC Moore Pacific Tuna bolie bevat een mix van hoge kwaliteit tonijn, schaal- en schelpdier producten, die de fabrikant betrekt via zijn wereldwijde contacten bij producenten van diervoeders en levensmiddelen. De Pacific Tuna is dientengevolge een zeer goed verteerbare, voedselrijke boilie met een diepe, hartige smaak en een aroma dat de karpervisser, maar vooral natuurlijk de karper (!) direct zal overtuigen. Dit aas is ontwikkeld om een ??krachtige aasrespons te stimuleren. De krachtige natuurlijke extracten worden ondersteund door een combinatie van aminozuur-rijke LT vismelen met pure melkeiwitten, gehydrolyseerde gistproducten, L030 en Haith's Robin Red. Die bestanddelen staan borg voor perfecte combinatie om een zeer aantrekkelijk lange termijn aas met een ongelooflijk attractor profiel te produceren.

 

 

Pacific Tuna zal eind januari verkrijgbaar zijn op de CC Moore stand op de beurs Carp Zwolle en vanaf februari ook bij het netwerk van CC Moore verdelende hengelsportwinkels. 
Meer informatie: www.ccmoore.com 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.