Prologic: CDX 2018 luggage voor korte en langere sessies


05 december 2017 | Redactie

Het nieuwe jaar komt in zicht en Prologic laat alvast zien wat we kunnen verwachten aan 2018 luggage. Met aanvullingen en nieuwigheden in de Cruzade, CDX, Firestarter en Commander ranges komt het karpermerk zowel tegemoet aan de wensen van de mobiele korte-sessie-vissers als aan degenen die er een weekend of een week op uit trekken. Een kijkje in het nieuwe Prologic jaar, via de CDX range…

 

Onder de sterren op jacht naar winterkarper (foto Prologic)

 

Prologic

Onderstaande foto geeft al een inkijk naar hetgeen Prologic ontwikkeld heeft en nu naar de hengelsportwinkeliers aan het verschepen is. Met name de mobiele karpervissers zullen verheugd zijn, want met de nieuwe CDX rugzak – niet op de foto - kun je al je materialen dankzij het CDX opbergsysteem in één rugzak kwijt.

 

 

Een kijkje op wat nieuwe materialen van Prologic...

 

CDX rugzak

Deze nieuwe rugzak gaat vergezeld van enkele nieuwe CDX tasjes die natuurlijk allemaal in de rugzak passen. De CDX Rucksack is gemaakt van sterk 600D materiaal en dankzij de verstevigde bodem kan de rugzak gewoon rechtop blijven staan wanneer je hem op de grond neerzet.

 

 

De CDX rugzak: alleen je hengels en de rodpod passen er niet in...

 

Cookware

Ook aandacht voor de innerlijke mens en laten we niet vergeten dat karpervissers ook moeten eten in 2018. Prologic komt met diverse ‘cookware’ op de proppen, waaronder een compacte eemanskeuken genaamd ‘Logicook Survivor Cooking Kit 1 man’. Deze kit bestaat uit diverse bak- en kookpannetjes, flesjes voor olie, peper en zout en bestek. Kijk hier naar de volledige inhoud.

 

Kijk voor meer 2018 nieuws op de Prologic website en klik hier voor een overzicht op de 2018 CDX range.

 

 

De éénmanskeuken van de CDX range: lekker compact en compleet...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.