Carp Whisperer: hogere haakkunde en No Escape clips - video


06 december 2017 | Redactie

Instant vissen en vangen, wie wil dat niet? Maar tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren, schreef ooit een bekende schrijver. Maar zonder gekheid: alles valt en staat natuurlijk met het voer en aas, de aanwezige karpers en de presentatie van jouw rig en het haakaas. In deze prachtige video van The Carp Whisperer (CW) laten Ernesto Kamminga en Richard v/d Wal  zien wat nu echt belangrijk is bij succesvol karper vangen.

 

Wat zijn ze sterk en mooi...

 

Bow-rig

Een belangrijk onderdeel van dat succes vormt de haak. Een nieuw ontwikkelde haak die gebruikt wordt voor de zogenaamde Bow-rig van Carp Whisperer, is een kruising tussen een longshank en een klauwhaak. Deze wordt gepresenteerd met een boilie in combinatie met een wafter of snowman, waardoor de haak in de bek meteen naar de onderlip valt. Deze rig werkt bovendien als een line-aligner dankzij de constructie met een dubbele hairlijn, een stoppertje en een micro-swivel. Dankzij de No Escape lead-clip – of the kant-en-klare No Escape lead leader – is het aantal geloste vissen nihil.

 

 

 

De rust en de ruimte...

 

Ruimte

Een video waarin je niet overvoerd wordt door te veel informatie en alleen-maar-grote-karpers, maar die de ruimte geeft om de prachtige beelden te bekijken van het vissen, de sfeer en de natuur er omheen.

 

Klik hieronder om de video te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.