Rastafari boilie in de publieksprijzen


07 december 2017 | Redactie

Op de Hengelsport & Botenbeurs die van 1 tot 3 december in Utrecht plaatsvond, werden diverse nieuwe spullen uit de Zebco-stal bekroond als ‘beste nieuwe producten’. Een van de producten was de nieuwe Rastafari boilielijn van radical baits; die samen met de Offshore 105 zeemolen van Fin-Nor en een Browning vaste hengel werden uitverkoren.

 

Senior Business Manager Dietmar Isaiasch en Mitch Pans van Zebco Europe tonen hun winnende producten.

Zebco

Beursbezoekers kregen ter plekke in de Jaarbeurs de kans om hun stem uit te brengen in de categorieën zeevissen, witvissen, roofvissen en karpervissen. De winnaar overall, dus van alle categorieën, werd de Browning Sphere Zero-G Power Perfection vaste hengel. Met zijn 11,5 meter is dit een wat kortere hengel die daardoor perfect geschikt is voor wedstrijden waar een limiet geldt voor de hengellengte – zoals vaak in de Benelux. De Radical Rastafari boilie werd in de categorie karpervissen uitverkoren, terwijl bij het zeevissen de Fin-Nor Offshore Spinning 105 in de prijzen, dankzij zijn ongelofelijk grote spoelcapaciteit van 700 meter 45/00 mm lijn. 

 

Een heerlijke bol...

 

Radical Rastafari

De categorie karpervissen is een zeer uitgebreide categorie. Maar het voer en speciaal de nieuwe Rasrafari boulie van Radical Baits viel in de smaak van het publiek en kreeg een prijs in deze categorie. De boilie valt trouwens ook bij het karpervolk in de smaak, gezien de enorme karper die testvisser Illner er mee scoorde tijdens het uitproberen van de Rastafari.

 

Het mocht natuurlijk geen verwondering wekken dat de Rastafari boilie glansrijk door de testfase heenkwam. Het gele bolletje van Radical Baits is opgebouwd uit een mix van hennep en Scopex.

 

Klik hier voor meer info over de boilies van Radical Baits.

 

 

Deze ving testvisser Robin Illner al op de Rastafari...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.