Handige Low Profile tassen bij Hengelsportwinkel.com


14 december 2017 | Redactie

De ruimte in je bivvy moet efficiënt ingedeeld worden, net als de inhoud van je tassen en je tackleboxen, foedralen en wat dies meer zij. Strategy kwam op het idee om de ruimte onder je stretcher slim op te vullen met een carryall die daar precies onder past. Hengelsportwinkel.com heeft zowel de kleinere als de grotere versie van deze populaire Low Profile Storage Bag op voorraad.

Past mooi onder je stretcher...

 

STRATEGY

De Low Profile Storage Bag van Strategy is de ideale tas voor de karpervisser, die er zowel de korte als de lange sessies mee op pad kan. Doordat de tas ondieper, maar ook iets breder is, heb je meer dan voldoende opbergcapaciteit en schuif je deze eenvoudig onder je stretcher.

 

Laag en breed...

 

LOW PROFILE STORAGE BAG

De mooie, donkergroene Low Profile Storage Bag is voorzien van vier zijvakken voor het opbergen van bijvoorbeeld pop-ups, dips of andere kleinere producten. Deze vakken zijn geseald, waardoor eventuele viezigheid niet door kan dringen in je hoofdcompartiment. Ideaal voor een bewaarzak of de wel eens lekkende potjes met dips.

 

 

Met praktische vakken en hoesjes...

 

HENGELSPORTWINKEL.COM

Aan de binnenkant van het deksel zitten handige, doorzichtige vakken met ritsen, geschikt voor reservemateriaal of overige producten die je mee wilt nemen. De waterafstotende onderkant beschermt met slechter weer je kostbare spullen. De bovenzijde heeft een hardcase deksel, deze houdt de tas in model, maar heeft ook een beschermende functie. 

De tas verschijnt in de afmetingen 65 x 35 x 26 cm en 61 x 35 x 24 cm.

 

Meer tassen bekijken in de tassenafdeling van Hengelsportwinkel.com? Klik dan hier.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.