Wateroplosbare melkpellets van Originals


18 december 2017 | Redactie

De wintervisserij vraagt om speciaal aas. Originals heeft speciaal voor de wintervisserij de Milky Banana Range ontwikkeld. Recent hebben de aasmakers van dit Nederlandse merk de Quick Response Pellet toegevoegd aan deze range. Deze custom made pellet bestaat voor maar liefst 25% uit wateroplosbare melkpoeders waardoor de pellet ook in koud water snel en goed oplost…

 

Snel oplosbaar in de winter...

 

Originals Milky Banana

Tijdens recente testen loste de pellet zelfs goed op bij een watertemperatuur van zo’n 5 graden en dat is precies wat je nodig hebt voor het vangen van een winterkarper. Deze nieuwe Originals Milky Banana pellet heeft een diameter van 4.5 mm en is vermalen tot stukjes met lengtes van 5 mm tot 15 mm. Deze lengtes zijn gemixt in zakken van 1 kilo waardoor je verschillende afmetingen kunt gebruiken tijdens het vissen. De oplostijd varieert daardoor tussen de 5 en 40 minuten, uiteraard afhankelijk van de watertemperatuur.

 

 

De Tacklebox

Ben je naar aanleiding van dit bericht geïnteresseerd in de nieuwe Milky Banana Quick Response Pellet? Check dan de website www.original-boilies.com of kom langs bij De Tacklebox in Beilen.

 

In drie verschillende lengtes van 4,5 mm in diameter in 1 kilo verpakking...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.