Milieuvriendelijke tungsten materialen van MAD


24 december 2017 | Redactie

MAD, het succesvolle karpermerk van DAM, heeft met in haar Touchdown kleinmaterialen range een complete serie Tungsten producten. Deze milieuvriendelijke loodvervanger zit verwerkt in bijvoorbeeld MAD line-aligners in verschillende maten, tot aan anti-tangle sleeves. Het tungsten zorgt er met zijn gewicht voor dat je rig altijd mooi vlak op de bodem ligt. We stellen er enkele aan je voor.

 

De Touchdown range heeft alles wat je nodig hebt voor je onderlijnen...

 

De Touchdown line aligners hebben met hun perfecte voorgevormde rondingen een voorsprong bij het haken van de karper. De werken prima in combinatie met een pop-up of wafter en prikken beter in de onderlip. Ze zijn er in twee maten; voor haakmaten 2-6 en 7-10.

 

De Touchdown line-aligners van MAD...

 

Chod & Heli

De Touchdown based Chod & Heli System is met tungsten bereid en vormt een perfecte basis voor je chod-rigs. Een veilige rig voor de karper die in het geval van lijnbreuk de minste hinder ondervindt.

 

Een van de belangrijkste onderdelen van je chod-rig...

 

Beads

Kraaltjes, beads en stoppers in diverse soorten en maten vind je in ruime hoeveelheid in de Touchdown range van MAD. Dit soort terminal tackle kun je voor allerlei rigs gebruiken. In ronde of ovale vorm in 4 en 6 mm doorsnee, zijn ze ideaal om pop-up rigs uit te balanceren. Ook zijn er Touchdown sinkers in medium, large en x-large uitvoeringen voor het fine-tunen van de laatste centimeters van je rig.

 

Beads in alle groottes en vormen...

 

 

Kijk voor meer producten op de MAD website of Facebook-pagina’s.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.