Blizzard Rip Stop: lichtgewicht kleding van Avid Carp


08 januari 2018 | Redactie

Avid Carp heeft met de Blizzard Rip Stop Jacket & Bib & Brace de ultieme lichtgewicht en waterdichte combinatie gevonden om het hele jaar door te gebruiken aan de waterkant. Gemaakt van een speciale 10.000 mm waterkolom Dura-stop-stof, zijn de Blizzard Rip Stop-jas en de Bib & Brace ontworpen om de zwaarste regenbuien aan te kunnen, zonder afbreuk te doen aan comfort en draagbaarheid.

 

Alles om het water en vocht buiten te houden...

 

Avid Carp

De Blizzard Rip Stop-jas heeft verstelbare elastische taille-schakels om de jas gemakkelijker aan te passen aan je eigen lichaam. De jas heeft ook een extra lange kraag  met capuchon. De capuchon heeft verstelbare elastische koorden om hoofd en gezicht te beschermen tegen de elementen. Aan de mouwen zorgen verstelbare klittenband stormmanchetten voor comfort en helpen voorkomen dat water binnenkomt.

Zowel jacket als bib & brace zijn lichtgewicht en toch zeer goed bestand tegen weersinvloeden...

 

Blizzard Rip Stop

Zowel de jas als de bijpassende Bib & Brace hebben een waterdichte zak met een dry-zip om zaken als mobiele telefoons en portemonnees beschermd te houden tegen vocht.

 

 

Met zakken die het vocht tegenhouden en een lekkere hoge kraag waar nog de capuchon overheen kan...

 

 

 

Bib & Brace

De Bib & Brace heeft snel verstelbare schouderbanden met elastische basis, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en eenvoudige verstelbaarheid. De Bib & Brace is ook uitgerust met versterkte knie- en zitvlakken voor extra duurzaamheid op kwetsbare plekken. Extra brede beenopeningen met klittenbandverstelling en een zachte voering maken de Bib & Brace gemakkelijk aan en uit te trekken wanneer je laarzen draagt.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van de combi.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.