Snel naar je karperstek met de One Wheel Compact


11 januari 2018 | Redactie

Een trolley wordt bij het karpervissen al snel in verband gebracht met een reuzenkruiwagen – model SUV -  die in één keer al je spullen van de auto naar de waterkant rijdt, maar er zijn wel degelijk onderlinge verschillen bij trolleys. B-Carp levert een ruime keuze aan trolleys en voor 2018 komt het merk met een handige One Wheel Compact voor optimaal gebruiksgemak. 

Lekker compact inklapbaar en snel in elkaar te zetten…

 

B-Carp

Zoals de naam al zegt is de nieuwe One Wheel Compact voorzien van één wiel. Dat wiel is wel extra groot en afneembaar voor eenvoudig transport. De opklapbare trolley is vervaardigd uit supersterk staal met mosgroene poedercoating. Dankzij het afneembare wiel en het inklappen van de trolley is transport zelfs in de kleinste auto’s gemakkelijk te realiseren.

 

Snel naar je karperstek met de One Wheel Compact02

 

One Wheel Compact 

De trolley heeft extra steun aan de voorzijde om te voorkomen dat materiaal van de kar afglijdt. Onderaan de One Wheel Compact is een groot opbergvak voorzien om alle accessoires in op te bergen. De afmetingen bedragen 126 x 51 x 45 cm. Ben je op zoek naar grotere betaalbare trolleys, dan vind je die eveneens in de 2018 catalogus van B-Carp!
 

snel naar je karperstek met de One wheel compact 03
Aan de draaipunten en stelschroeven kun je al zien hoe compact je hem kunt opbergen…

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.