MAD Brolly System Plus: brolly en bivvy inéén


15 januari 2018 | Redactie

Brollies zijn de ideale schuilplaats voor de karpervisser die er een paar uurtjes tussenuit wil, of wat langer voor de zomermaanden. Anderen vragen zich af of een dichte bivvy toch niet beter is, wanneer deze redelijk snel is op te zetten. Voor de twijfelaars is er nóg een oplossing: het Brolly System Plus van MAD, waarbij je in één aankoop een brolly koopt die je kunt uitbouwen tot een bivvy.

 

Bivvy of brolly?

 

MAD D-fender Oval

Het MAD karpermerk profileert zich als submerk van het ervaren hengelsportmerk DAM door de ingenieuze en gedegen producten. Ook op gebied van bivvy’s en brollies onderscheidt het zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Dat zie je bijvoorbeeld aan een brolly als de D-fender Oval. Een ruime brolly met een nieuw Umbrella Stretcher systeem dat nauwelijks ten koste gaat van de binnenruimte. Dankzij de ruimte is het mogelijk om je stretcher ver achterin te plaatsen, wat nog meer beschermt tegen de elementen. De afmetingen bedragen 210 x 270 x 145 cm. De transportafmetingen zijn 165 x 20 x 20 cm bij een gewicht van 6,9 kg.

 

De D-fender Oval brolly...

 

MAD Brolly System Plus

Wil je toch een verblijfplaats die meer beschermt, ook tegen insecten, dan is de

MAD Brolly System Plus een interessante optie. Het gaat om een brolly system dat je volledig kunt uitbouwen tot een bivvy, dankzij de afneembare voorzijde, waarin een oprolbare deur en oprolbare zijflappen. Ook deze is voorzien van het Umbrella Stretcher systeem dat niet ten koste gaat van de binnenruimte en meer ruimte biedt om achterin een stretcher te plaatsen. De achterzijde is bovendien voorzien van een ventilatieraam om bij een gesloten voorzijde toch luchtafvoer te hebben. De MAD Brolly System Plus is inclusief groundsheet, pegs, vier storm poles en een draagtas.

 

 

Of toch de MAD Brolly System Plus...

 

Klik op onderstaande film voor uitleg over de twee MAD brollies.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.