Ook EBBM: proefvaart met de elektromotor


17 januari 2018 | Redactie

Minder milieuaantasting, geen benzine-uitstoot en geen geluidsoverlast. Elektromotoren kennen nog altijd een rooskleurige toekomst en niet op de laatste plaats als belangrijke voortstuwer van visboten, kajaks en rubberboten. EBBM is ook voor de karpervisser een degelijke partner voor het leveren van elektromotoren en aanverwante artikelen.

De Endura van Minn Kota; een populair model…

 

Elektromotor

Dankzij twaalf jaar ervaring met elektrisch varen, kan EBBM eerlijk advies geven bij de keuze voor een elektromotor van bijvoorbeeld Minn Kota, Haswing of Torqeedo, of bij het meedenken aan oplossingen. Ben je op zoek naar een mooi instapmodel, kijk dan eens in de koopjeshoek op de website en je vindt altijd een goed exemplaar met garantie en een prijsje tussen de 100 en 200 euro.

 

ebbm 5

EBBM kun je op steeds meer beurzen tegenkomen… (foto Facebook EBBM)

 

EBBM

De specialisten weten hier ook de weg, want EBBM levert natuurlijk ook de toppers onder de elektromotoren en accu’s en handige of onmisbare accessoires als acculaders, zonnepanelen, stekkers en accubakken.  Van de populaire lithium-ion accu’s heeft EBBM zelfs zes (!) merken in huis, waaronder Rebelcell.

 

Ook EBBM: proefvaart met de elektromotor 3

Hoor die stilte… (foto Minn Kota)

 

Beurzen

Omdat steeds meer sportvissers bij EBBM aankloppen, komt EBBM ook naar je toe! Na deelname aan de hengelsportbeurs in Utrecht, zal EBBM ook op de Visma in Rotterdam op 23, 24 en 25 maart a.s. als standhouder aanwezig zijn. Kun je daarop niet wachten, dan is de beurs Boot Holland nog een ‘tussenoplossing’ om als bootliefhebber kennis te maken met het elektrisch varen. EBBM staat samen met Van Roeden Watersport  van 9 t/m 14 februari op Boot Holland en stalt daar van alles uit, zoals een selectie motoren voor sloepen maar ook rubberboten, kano's en kajakken, accu's, laders, zonnepanelen en accessoires. Op de stand zijn twee verschillende typen elektromotoren aangesloten om het publiek te laten ervaren hoe stil deze zijn.

 

ebbm 6

(foto Facebook EBBM)

 

Proefvaren

Wie dan nog twijfelt, kan altijd een proefvaart in het Friese Heeg aanvragen, waar EBBM gevestigd is. Als dat geen service is…

 

Ook EBBM: proefvaart met de elektromotor 4


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.