Elektrisch verwarmde kleding bij Fish Inn


18 januari 2018 | Redactie

Fish Inn heeft een prachtige range aan producten toegevoegd die het vissen in koude omstandigheden een stuk comfortabeler maken. Met deze Alpenheat materialen is kou lijden tijdens het vissen verleden tijd. Alpenheat heeft een zeer ruim assortiment verwarmde kledingstukken. In Venlo hebben de hengelsportspecialisten van Fish Inn uit dit assortiment de best bruikbare producten voor de hengelsport geselecteerd.

Een uitkomst voor de winter…

 

Alpenheat

Het meest verkochte product uit de Alpenheat range zijn de Alpenheat Fire Socks. Deze topkwaliteit elektrisch verwarmde sokken zijn super gemakkelijk in gebruik door de kleine accupack die eenvoudig in het speciale vakje aan de zijkant opgeborgen wordt. Door gebruik te maken van de Alpenheat Fire Socks kun jij tijdens het vissen je gewone schoenen of bergschoenen dragen. Ook aan de bellyboater is gedacht: de kabel van deze elektrische sokken kan namelijk verlengd worden zodat de accupacks bovenin het waadpak opgeborgen zitten.

 

Elektrisch verwarmde kleding bij Fish Inn 2

Alpenheat Fire Socks…

Elektrisch verwarmde kleding bij Fish Inn 3

Alpenheat Fire Fleece vest…


Fleece vest

De overtreffende trap van de Alpenheat Fire Socks is het Alpenheat Fire Fleece vest. De complete rug van het Alpenheat vest is voorzien van een verwarmingselement zodat je ondanks de lage temperaturen comfortabel kunt vissen, jagen of wandelen. Prettig wintervissen is compleet met een dergelijk vest!

 

Elektrisch verwarmde kleding bij Fish Inn 4

 

Fish Inn

De Alpenheat verwarmde zolen zijn ideaal wanneer je net dan beetje extra warmte nodig hebt tijdens je verblijf in de natuur. Om niks in te boeten aan bewegingsvrijheid is er zelfs een wireless model op de markt. De lithium accu van deze zooltjes zit ingebouwd in het voetbed. Met de bijgeleverde afstandbediening kun je kiezen uit drie warmtestanden. 

 

Meer informatie? Kijk hier voor een overzicht van de Alpenheat range bij Fish Inn.

 

Kijk hieronder om het filmpje te zien over de elektrisch verwarmde zooltjes.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.