Karperkleding: ruim aanbod bij Carpworld Kruidenier


19 januari 2018 | Redactie

Bij de naam Carpworld Kruidenier hoeft niemand zich af te vragen waar dat voor staat, want de naam dekt volledig de lading. Nij deze specialist in Enschede vind je zowel ‘fysiek’ als online de wereld aan karperproducten. Ben je liefhebber van het ESP merk, dat fraaie onderdeel van het klassieke Drennan, dan zit je ook bij Carpworld eerste rang.

Terry Hearn is in zijn sas met de warme Jumper…

 

Carpworld Kruidenier

Wij noemen nu één merk uit de rij der vele merken bij deze winkel, maar wel een heel mooi Engels merk. Met prostaffers als Martin Bowler en Terry Hearn in de gelederen zegt dat al genoeg, want deze liefhebbers van het spelletje voelen zich thuis bij het merk.

 

ESP Olive Jumper

Naast kleinmateriaal zoals end-tackle kun je bij Carpworld Kruidenier allerlei ESP materialen tegenkomen, dus ook hengels, schepnetten en kleding. Enkele weken geleden bracht ESP net voor de kerst met de ESP Olive Jumper een heerlijke trui uit die elke karpervisser in dit seizoen goed kan gebruiken. Deze is verkrijgbaar van Small tot XXXL.
 

Karperkleding: ruim aanbod bij Carpworld Kruidenier 2

‘Heavy knitted’ met het fraaie logo…

 

Hengelsportkleding

Wil je kleding die onderscheidend is en die je niet overal tegenkomt, kijk dan ook eens op de speciale hengelsportkleding website van Kruidenier. En dan nog even dit: kijk je net als ons ook uit naar het voorjaar, houd dan de Carpworld Facebookpagina in de gaten en zet alvast de datum 7 april in je agenda als de Open Dag weer plaatsvindt.  
 

Karperkleding: ruim aanbod bij Carpworld Kruidenier 3

Kijk ook eens op www.hengelsportkleding.com


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.