De exclusieve ‘winkel’ van Tippen Valley


22 januari 2018 | Redactie

Als er één importeur in Nederland opvalt door zijn selectie aan hengelsportmateriaal, dan is het wel  Tippen Valley. Wat te denken van de ronde Ultraskiff ‘boot’; de bruisende BaitCloud voerballen, Kvalvik lokcremes, the Fish Call geluidsboei of de gemotoriseerde eMinnow kunstaasjes. Maar daarmee houdt het niet op, want Tippen Valley voert ook exclusieve molens, hengels, reels en een bijzondere SunnyCam zonnebril met ingebouwde HD-camera…

Is het een zonnebril, een camera, of is het beide…

 

Tippen Valley

Als er voor één distributeur/importeur van hengelsportmaterialen de uitdrukking ‘never a dull moment’ geldt, dan is het wel voor Tippen Valley. Het gamma aan materialen dat dit bedrijf levert voor de hengelsport, is zonder meer bijzonder en exclusief te noemen. Zo kijken roofvisliefhebbers nieuwsgierig naar de gemotoriseerde pluggen van eMinnow, de met breekstaafjes te vullen lichtgevende pluggen als de Glo-Pro of de ronde Ultraskiff-boten.

 

De exclusieve ‘winkel’ van Tippen Valley  2

Een bruisende voerbol die naar maïs geurt…

 

BaitCloud

In het wereldje van karpervissers en witvissers zou je Tippen Valley kunnen kennen van de bruisende BaitCloud voerbollen, die een extra dimensie toevoegen aan het begrip ‘voeren’. Dit bruisvoer, waar aanvankelijk met argwaan naar gekeken werd, wordt nu steeds vaker toegepast als – al dan niet verkruimeld of in brokjes – ingrediënt bij spods, spombs, PVA-zakjes of tussen de particles (karpervissers); of met behulp van dezelfde spombs, PVA , voerballen of cupjes (witvissers) door feedervissers of vastestokvissers op openbaar water of karpervijvers.

 

De exclusieve ‘winkel’ van Tippen Valley  3

Simpele bediening via de zijkant…

 

SunnyCam

Voor de sportvissers met eigen accounts op Facebook, Twitter of Instagram, heeft Tippen Valley nog iets leuks. Ook hier moet je misschien nog aan wennen, maar dit is wel de toekomst: een zonnebril met ingebouwde camera. Deze SunnyCam is beslist geen goedkope gadget, maar een serieus product. De verwisselbare glazen zijn gepolariseerd en werken als een prima zonnebril, terwijl er in het midden van de bril een lens zit ingebouwd met een 90 graden beeld, die voor 1 uur opnametijd kan zorgen. Langer dan 1 uur is eveneens mogelijk met de aanschaf van een battery-pack die via een USB aansluiting aan de SunnyCam wordt gekoppeld.

 

MP4 filmpjes

De SunnyCam heeft HD kwaliteit in de resolutie 1920 x 1080 pixels en 30 fps. Hij levert dus ook prima MP4 filmpjes af die je op een micro-SD kaartje kunt opslaan (maximaal 64 GB). Voor veel sportvissers is dit al een vervanger geworden voor een camera die aan een tuigje op je borst hangt (en waar je armen soms voor het beeld hangen) of een helmcamera.

 

Kijk op de website van Tippen Valley voor meer details over de exclusieve producten.

 

De exclusieve ‘winkel’ van Tippen Valley  4
Een ruim exclusief aanbod…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.