Strategy Slackliner voor ‘tricky situations’


23 januari 2018 | Redactie

Strategy heeft met een nieuwe range aan Slackliner lijnen een passend antwoord voor de karpervisser die in de buurt van obstakels, mosselbanken of stenen vist. Met vijf sterke en schuurbestendige Slackliners als hoofdlijn, onderlijn of voorslag/shockleader ben je optimaal voorbereid op ‘tricky’ omstandigheden.

 

Slackliner

In deze serie vormen de Slackliner Monofilament en de Slackliner Sinking Braided Mainline de twee hoofdlijnen. De laatste is een zinkende, soepele en dicht geweven hoofdlijn die zich makkelijk laat werpen en een lage diameter combineert met een hoge trekkracht. De Monofilament is er in 15 en 20 lb trekkracht (30/00 en 35/00). Een snel zinkende, soepele en zeer schuurbestendige monofilament hoofdlijn een hoge trekkracht.

 

Strategy Slackliner voor ‘tricky situations’ 2

 

Hybrid en mono

De drie andere lijnen in de Slackliner range betreft een Slackliner Fluoro Carbon Hybrid; een Slackliner Snag & Shock Leader Fluoro Carbon Hybrid en een Slackliner Snag & Shock Leader Monofilament.

 

Schuurbestendig

De Fluoro Carbon Hybrid is een snel zinkende, soepele en uitermate schuurbestendige hybrid fluorocarbon hoofdlijn met een hoge trekkracht en een beperkte rek. Verkrijgbaar in 15, 20 en 25 lb. De Slackliner Snag & Shock Leader Fluoro Carbon Hybrid is net als de voorganger een snel zinkende, low visible lijn, die zeer schuurbestendig is en je toelaat een vis ook in de buurt van obstakels nog af te drillen. Verkrijgbaar op spoeltjes van 80 meter in 30 en 40 lb sterkte. Kies je tenslotte voor de Slackliner Snag & Shock Leader Monofilament dan heb je een iets soepeler lijn dan de voorganger die eveneens zeer schuurbestendig is en verkrijgbaar in 30 en 40 lb trekkracht bij diameters van 47/00 en 55/00. Overigens is een Hybrid lijn iets soepeler dan een 100% fluorocarbon lijn.

 

Klik hier voor een overzicht van de lijnen.

 

Strategy Slackliner voor ‘tricky situations’ 3

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.