Lancering Solar SP Range op Carp Zwolle


24 januari 2018 | Redactie

Solar Tackle is een merk dat geen introductie nodig heeft; het Engelse bedrijf staat als één van de oudste karpermerken al 30 jaar synoniem aan kwaliteit en innovatie. Opgericht door, en nog steeds onder leiding van Martin Locke zal 2018 één van de meest toonaangevende jaren ooit worden. Naast de gloednieuwe uitbreidingen van de P1 Stainless Range, nieuwe Indicator Heads en de herintroductie van de Solar Bait Originals Range is op Carp Zwolle de lancering van de SP Range groot nieuws van Solar Tackle

Martin Locke, oprichter van Solar Tackle en mastermind achter de nieuwe Solar SP Range…

 

SP Range 

De SP Range, wat staat voor Solar Performance Range, omvat bivvies, bedchairs, sleepsystems, stoelen, luggage en carp care. Solar Tackle brengt met al zijn ervaring natuurlijk niet zomaar een standaard range met het eigen logo uit. Alle producten hebben hun individuele innovaties en aanpassingen die daadwerkelijk het onderscheid maken. Enerzijds door gebruik te maken van totaal nieuwe materialen die nog nooit in de hengelsport zijn gebruikt, anderzijds door de verfrissende blik van Martin Locke zelf die bekend staat als één van de beste innovators in de hengelsport. 

 

Lancering Solar Sp 02

Lancering Solar SP Range 03

Bivvies en chairs met net een andere insteek…

 

Solar Tackle 

En dat is op zijn minst bijzonder te noemen. Doordat Solar Tackle zich nog nooit in deze markt heeft begeven, kan hierdoor juist op een nieuwe manier naar deze producten worden gekeken door deze net iets anders te ontwerpen. De volledige SP Range voor ‘The Sharper Carper’ is op de karperbeurs Carp Zwolle 2018 te zien op 2, 3 en 4 februari in de IJsselhallen en tevens verkrijgbaar via onder meer Hengelsport Vught.  

 

Voor meer informatie over Solar Tackle kijk je op de website of op Facebook.

 

Lancering Solar SP Range 04

Ook deze nieuwe Solar SP onthaakmat kun je in Zwolle bekijken…

 

Lancering Solar SP Range 05

Een verscheidenheid aan luggage in de SP Range…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.