Uitkijken naar de Opendeurdagen bij Robbyfish


25 januari 2018 | Redactie

Het begint zo langzamerhand een evenement te worden om naar uit te kijken. De Opendeurdagen van Robbyfish in Wommelgem zijn er weer eind februari a.s. en dat vertellen we de lezers nu al, omdat je dit alvast moet vastleggen in je agenda om er vroeg bij te zijn. Op deze dagen zijn er naast de vele scherpe aanbiedingen, demonstraties en adviezen van topvissers en word je bovendien op gebied van eten en drinken in de watten gelegd. Een aanrader!

 

Vier dagen lang kortingsfeest bij Robbyfish…

 

Robbyfish 

Ben je nog nooit bij Robbyfish in de winkel geweest, dan zijn de Opendeurdagen in februari een mooie gelegenheid daarvoor. Wij kennen mensen die het combineren met een dagje Antwerpen (Wommelgem ligt tegen Antwerpen aan), ook omdat de winkel vanuit Nederland snel en goed bereikbaar is. De vier dagen met spetterende -20% kassakortingen (uitgezonderd aas en geldende aanbiedingen/promoties) vallen dit jaar op 22, 23, 24 en 25 februari en dat valt inderdaad op de donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag.

 

robbyfish 02

Interessant voor karpervissers en witvissers: de Spomp om flinke hoeveelheden bij te voeren…

 

Opendeurdagen

Bij Robbyfish ontmoet je sportvissers van allerlei pluimage. En dat reflecteert ook de aard van de winkel, want hier heeft men verstand van alle disciplines en specialismen en word je altijd geholpen door mensen met verstand van karpervissen, zeevissen, roofvis en witvis. Ben je nieuwsgierig geworden, houd dan de advertenties op de website en de Facebook-pagina van Robbyfish in de gaten, want soms komen er droomaanbiedingen voorbij en geldt de stelregel op=op! 

 

Denk dus alvast na over eind februari wanneer de krokussen en narcissen gaan bloeien, want dan is het weer tijd voor de Opendeurdagen in Wommelgem…

 

robbyfish3

Veel (nieuwe) Cresta-materialen op voorraad, dus ook met de 20% kassakorting…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.