Recordmeervallen en karper bij Catfish Camp Caspe


30 januari 2018 | Redactie

Veel karpervissers hebben het afgelopen jaar 2017 een prachtige visvakantie aan de Ebro gehad bij Catfish Camp Caspe. ‘CCC’ kan daarom terugkijken op een heel mooi visjaar 2017. Dat resulteerde niet alleen in gedenkwaardige meervalvangsten, maar ook fraaie persoonlijke karperrecords in het warme Spanje.

Mooie karpers in de Ebro…

 

Catfish Camp Caspe 

In de visrijke Ebro lijkt het vangen van meerval en karper  misschien appeltje-eitje, maar zoals elke sportvisser heb je te maken met de grillen van moeder natuur, die het waterpeil in de Ebro soms flink op en neer laat gaan, terwijl ook in Spanje in de winter soms een sneeuwbui valt tegenwoordig, voordat het weer ‘normaal’ lekker warm  wordt. In die situaties leer je een goede visgids als die van CCC kennen. Want wanneer je zoals eigenaar Gert al meer dan vijftien jaar op meerval, karper en snoekbaars vist in Spanje, weet je zo langzamerhand wel waar de vis ligt en waar de beste stekken zijn. Je hebt te maken met ervaren visgidsen, die je de beste stekken van de dag aanwijzen en ook ‘uitwijkstekken’ kennen, wanneer de omstandigheden anders zijn dan verwacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recordmeervallen en karper 02

 ‘CCC’  brengt je naar de beste stekken…

recordmeervallen en karper

Nog zo’n Spaanse schone…

 

Luxe appartementen

Bij Catfish Cam Caspe heerst de persoonlijke benadering. De boten liggen in het haventje van Caspe op slechts een steenworp afstand van de luxe appartementen, waar de verzorging met persoonlijk contact iedereen uitstekend bevalt. Kijk eens op de website naar de arrangementen voor 2018 en lees de enthousiaste reacties en persoonlijke verslagen op Facebook. Voor je het weet is je agenda ingevuld en heb je iets moois om naar uit te kijken… En voor de beursgangers: ‘CCC’ staat ook op Carp Zwolle!

 

recordmeervallen en karper 04

Een lange cat voor dit kwartet…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.