​Rebelcell pakt uit op Carp Zwolle


31 januari 2018 | Redactie

Ook Team Rebelcell pakt weer uit op Carp Zwolle 2018. Rebelcell introduceert op deze karperbeurs de Outdoorbox 12.50. Deze box is in de USA speciaal ontwikkeld voor ‘outdoor’ gebruik en natte omstandigheden, en geassembleerd in Nederland. Verder komt Rebelcell met scherpe beursaanbiedingen op enkele bestaande li-ion accu’s.

De nieuwe Outdoorbox 12.50 van Rebelcell…

 

Outdoorbox 

Voorzien van dubbele USB, 12V sigarettenplug-aansluiting voor je dieptemeter, en een ANEN plug voor je elektromotor (met geïntegreerde 60A zekering): dat is de nieuwe Outdoorbox. Deze lichtgewicht 12V50aH accu in robuuste verpakking heeft een laadstatusindicator waarmee je de stand van de accu afleest. Deze ultieme powerbox voor de karpervisser is te koop voor € 799.-. 

Rebelcell 2
Let op de beursaanbiedingen…

 

Rebelcell

Rebelcell heeft ook deze beurs weer een aantal scherpe aanbiedingen zoals het Ultimate 12V18 Pakket met accu + lader + beanie cap + USB Adapter Duo kabel van € 260,50 voor € 209,-. Met € 51,50 korting dus! Klik hier voor een video.

Ook het Ultimate 12V50 Pakket met accu + lader + beanie cap +  draagtas van € 689,- is voor Carp Zwolle afgeprijsd. Met € 91 korting koop je hem nu voor € 599,-. 

 

 

Rebelcell 3
Ook het 12V18 Pakket is in Zwolle afgeprijsd…

 

Geen gesleur

Ben je het sleuren met zware accu’s ook zo zat en ben je toe aan een upgrade? Sla dan nu je slag op de stand van Rebelcell (517, Hal 5). Alle beursaanbiedingen kun je vinden op de speciale Carp Zwolle 2018 actiepagina van Rebelcell.
 

Klik hieronder om de nieuwe Outdoorbox op film te bekijken.


 

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Reitsma

Ik ben dit jaar niet in de gelegenheid de beurs in Zwolle te bezoeken. Kan ik toch van een beursaanbieding gebruik maken?